BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yardımcı olurmsunuz site acılmıyo hic[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Birsüre sonra tekrar dene açılıcaktır..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 wwwç.paticik.com/wow un açılmaması normal sanırım copy past yaptın ve www den sora yanlışlıkla bastığın ç yi görmedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 2gundur acmaya calsıyorum fakat acılmıyo hep yuklemde kalıyo ole beyaz bir sayfa olarak sozde acılıyo gozukuyo ama ugrastım 1saata bekledim acılmadı[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 takıldı yine sitede bir sorun var kesin kablo var takılıyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 wwwçpaticik.com/wow deqil :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yaa biliom ç ile yazmadım zate normal yazdım ama asagıdaki dolan kısm doluyo doluyo doluyo bu arada ben yazmıyorum linke tıkladım[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Aynı sorun bende de var.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet ben de bu sorunu yaşıyorum sitede bir sorun var heralde... ya da bende cable var onla mı alakalı bir sorun var hani olur ya...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 site milattan önceye aitti zaten. warcraft tarihi güzeldi gerçi, ama forumlarda daha detaylısı vardı.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 beyaz sayfa çıktıktan sora linki tekrar seçip enter a basın ama aynen dediğim gibi refresh fln deil....bu problemi olanlara internet explorerı tekrardan kurmalarını öneriyorum.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kimse yardımcı olmıyıcakımı[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende de aynı durum var açılmıyor hiçbir şekilde ne kadar beklersem bekliyim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 YETKİLİLERE DUYRULUR siteniz acılmıyor lutfen yardımıcı olun BiZE[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bana da şu bagde 'lerden koysanız night elf olarak bir de human olarak ha ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 onları kendimiz koyuyoruz; http://forum.paticik.com/unvan.php[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oh bee saols :d bilsem bu zamana kadar :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 peki ya avatar olayını kim yapıor bir de nickin altındaki kırmızı yazıyı ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 avatar o bölümde yetkili olan kişilere veriliyor, editör, yazar vs gibi alttaki yazı da o yetkinin içeriğini anlatan bir yazı, zaten belli ne olduğu, benimkinde daoc editör yazar, arada sırada oyun içinde aldığım SS'lerden hikayeler yazmak gibi bir işim var onun altındaki ikonların üzerine mouse ile gelip beklersen onların da ne olduğu yazar, mesela 1000'den fazla şarkı sözü gönderene, paticik fm wj'lerine, çok yardımsever arkadaşlara, belli sayıdan fazla mesaj atmış üyelere verilir vs vs[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 devchochimisin nesin burası chat meydeanı degil avatar icin topic burda acılmıyan bir siteden bahsediliyo fakat kimse ilgilenimiyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sakin arkadasim, sanki boole cok cok onemli de, cok cok acil de... her konu altinda her sey konusuluyo, yani zaten az bilginin oldugu bi seyde her kucuk sey icin ayri konu mu acilacak. bos ver... site de duzelir bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aynı açılamamazlık sorunu bendede var[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar