Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wwwç.paticik.com/wow acılmıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2gundur acmaya calsıyorum fakat acılmıyo hep yuklemde kalıyo ole beyaz bir sayfa olarak sozde acılıyo gozukuyo ama ugrastım 1saata bekledim acılmadı[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
yaa biliom ç ile yazmadım zate normal yazdım ama asagıdaki dolan kısm doluyo doluyo doluyo
bu arada ben yazmıyorum linke tıkladım[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
evet ben de bu sorunu yaşıyorum sitede bir sorun var heralde... ya da bende cable var onla mı alakalı bir sorun var hani olur ya...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
site milattan önceye aitti zaten. warcraft tarihi güzeldi gerçi, ama forumlarda daha detaylısı vardı.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
beyaz sayfa çıktıktan sora linki tekrar seçip enter a basın ama aynen dediğim gibi refresh fln deil....bu problemi olanlara internet explorerı tekrardan kurmalarını öneriyorum.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Mesaj tarihi:
bende de aynı durum var
açılmıyor hiçbir şekilde
ne kadar beklersem bekliyim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
avatar o bölümde yetkili olan kişilere veriliyor, editör, yazar vs gibi

alttaki yazı da o yetkinin içeriğini anlatan bir yazı, zaten belli ne olduğu, benimkinde daoc editör yazar, arada sırada oyun içinde aldığım SS'lerden hikayeler yazmak gibi bir işim var

onun altındaki ikonların üzerine mouse ile gelip beklersen onların da ne olduğu yazar, mesela 1000'den fazla şarkı sözü gönderene, paticik fm wj'lerine, çok yardımsever arkadaşlara, belli sayıdan fazla mesaj atmış üyelere verilir vs vs[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
devchochimisin nesin burası chat meydeanı degil avatar icin topic burda acılmıyan bir siteden bahsediliyo fakat kimse ilgilenimiyo[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
sakin arkadasim, sanki boole cok cok onemli de, cok cok acil de... her konu altinda her sey konusuluyo, yani zaten az bilginin oldugu bi seyde her kucuk sey icin ayri konu mu acilacak. bos ver... site de duzelir bi ara.
Mesaj tarihi:
aynı açılamamazlık sorunu bendede var[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
  • Yeni Oluştur...