Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Seele said: yunanlilar iyidir ya kizlari coh güzel. Masquerade said: yunanli degil. yunan kiz. yunanlar bize kız versin, biz de onlara para verelim. win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 lan yunanli degil, ya yunan, ya yunanistanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ok edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aluriel said: Viktor said: ithal urunun taksit imkani olmamali misal, sadece yerli mallarina verilmeli taksitlendirme avantaji, cok dusunmedim ustune ama vergi bindirmekten daha efektif birsey, millet zengin oldugu icin degil taksit oldugu icin hayvan gibi tuketiyor bole şu baya saçma olmuş %90 katılıyorum. taksit yalnızca zorunlu ihtiyaçlar için olsa bizim gerizekalı milletimizin kart borcu %90 azalır. aha buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gayet mantıklı bence. iphone almayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 her elektronik ürünün yerli alternatifi olsa anlarım dediğinizi ama şu haliyle saçma sapan bi öneri. ayrıca iphone kullanmıyorum, hala kaç yıllık ezik n73 duruyor. kart borcunun önüne geçmek için önerdiğiniz yönteme bak. akıl işi mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar