Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 22sinde final, çok fena sıkışmış durumdayım. Bu nasıl sistem lan, koca seneden sınav oluyoruz ve öss misali tek kitapçığı koyuyolar önümüze alın çözün tüm derslerinizi paşa paşa diye. Muhtemelen bütünlemeye kalıcam temmuz sonuna kadar çalışmaya devam edicem pof :/ Amfide kopya çekme taktikleri vermek için öm atınız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yarın var işte 11.30'da. ağlanıyorum şu an, çok mutsuzum. kopya çekmeyi denicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sopayı yedim yaz okuluna da gitmeyip yatıyom şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yalnız amfide kopya çekmek kolay ya. gerçi ne kadar büyük bilmiyorum bazı okullarda 20 kişilik sınıfa da amfi diyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 nerdeyse 1 ay oldu cocuu koyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yaz okuluna kaldım ama nah geçerim, gidemiyorum'u da içinde barındırıyo gibi hafiften, belki, biraz, hı olmaz mı? dfsasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dönemde aldığım 7 dersi geçsem bile yaz okuluna kalcağım için sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aquila said: nerdeyse 1 ay oldu cocuu koyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aquila said: nerdeyse 1 ay oldu cocuu koyali.hatta 1 aydan fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 nerdeyse bir ay var alt metin : okulum değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 mezun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Berbat bi final dönemi geçirdim ama bütünlemelerde toparlarm en fazla 2ders ile geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 aquila said: nerdeyse 1 ay oldu cocuu koyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dallas played well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ZaugnaKhaldun said: mezun oldum. same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 3 final açıklandı 80 altı not yok bakalım. doksanda yok ama. beklediğimden kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Daha finallerim başlamadı şıkkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 benim de başlamadı muallaktayım dedim o yüzden geçip geçmeyeceğim belirsiz :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 İlk AA'mı aldım aman allahım 4.0 mı geliyoooooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mokoko said: ZaugnaKhaldun said: mezun oldum. same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://books.google.com/books?id=iZwXnfYAo3oC&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&l=220 oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar