reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 CthuLhu said: reyou said: GERGE said: ekranda çıkan klavyeyi kullanmak lol bu security icin degilki? ne için peki? accessibility
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 İkisi için de kullanılıyo, ama banka işlerinde falan asıl amaç güvenlik panpuş.
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hepiniz yanlış biliyosunuz klavye bozulursa onu kullanın filan diye işte boşyere para vermeyin diye.. windows sizi düşündü.
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 "roket adam" said: İkisi için de kullanılıyo, ama banka işlerinde falan asıl amaç güvenlik panpuş. ekran klavyesi daha çok hardware keyloggerlara karşı etkili. software based keyloggerlara karşı güvenli sayılmaz.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 E sonuçta güvenlik için kullanılıyor. Her tıkladığında/üzerine geldiğinde sayıların yerlerini değiştiren bi sistemin accessibility için yapılmış olması saçma.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Google'da aradığım keywordlerin sonucunda ilk sonucun paticik çıkması... paticik master race. 5 yıl önce atılan bu postla ilgili benim de bir sorum var. Laptopu satıyorum, elden satacağım ama taksitle almak istiyor alıcı. GeT açacağım dolayısı ile ama kargo falan olmayacak, sahte kargo no vereceğim oraya. Fakat kendimi nasıl güvence altına alabilirim? Şöyle bir şey düşündüm ben Buluşuruz, ürünü gösteririm. O gün GeT açarım, ödemeyi onayladıktan ve para hesaba yattıktan sonra veririm ürünü diyorum. Bu noktadan sonra bu adam "ben ürün almadım" deme şansı var mı? Kargo nosu sahte bile olsa, onaylamış olacak ve üç iş günü geçmiş olacak. Parayı da çekeceğim, bir şekilde beni zor duruma düşürebilir mi?
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Para hesaba yattıktan sonra yok ama alıcının kalitesine bağlı olarak ; ürünü para hesabına yatınca vericekti ama vermedi vs. diyebilir. Var yani böyle yüzsüz insanlar dünyada, RMT yaparken paypalda çok başıma gelmişti. En temizi 24ayar IAR altın alsın internetten taksitle vs. al altını ver laptopu, git altınları kuyumcuda bozdur. Al-Sat farkı gram başına 50kuruş falan.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Altın iyi fikirmiş baya wp. Çözüldü problem.
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sütten ağzım yandığı için daha önce ^^ yardımcı olabildiysem ne güzel.
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 sahibinden'in böyle durumlar için sözleşmesi vardı bir aralar araştır istersen. Elden alışverişlerde iki taraf ta imzalayıp kimlik fotokopisi ile birlikte faxlıyordun oluyordu bitiyordu kaç sene önce yapmıştım bir kere yine de araştır istersen
Öne çıkan mesajlar