Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa ve Psu

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

Intel Core i7 920 @ 2.67 GHz
Gigabyte EX58-UD3R
Sapphire 1gb 4870
makinamı halihazırda raidmax tornado kasa, ve kendisinin 430w lık psu su ile kullanıyorum.kaldırmaz, yanabilir vs diyorlar sağdan soldan, performansından da çok memnun değilim açıkçası, dolayısıyla bir kasa ve psu alayım diyorum.
ileride aynı ekran kartından bir tane daha alma gibi bir düşüncem var, 2 tane de hdd olduğunu düşünerekten "şu psu sana yeter, bu marka iyidir, şu kasaya bir bak fiyatı da düşmüş" diyen olursa terazisine abanıcam...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vl86021w2e-vl86021w2e-v3-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47674

Her açıdan yeterli, yeni aldık arkadaşa. Fan yuvası sayısı çok iyi, modüler hdd yuvaları var, PSU'su altta ve 600W falan. Gidip kasa + tek PSU alırsan 350'den aşağı kurtulma ihtimalin yok gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

psu almışken ihtiyacın olandan 200watt falan yüksek almak mantıklı. bir, hatta 2 sonraki upgrade'e de yetmeli. bundan önce 2 aldığım power supply'da cimrilik ettim 300 lazımken 300, 350 lazımken 400 aldım. şu anda ise 750 aldım 500-550 falan yetecekken. en temizi böyle. her upgrade'de power supply değiştirmek çok mantıksız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

haydari said:

elektrik süpürgesi mi bunlar ne bu wattlar ? arkadaş bu nasıl verimsiz bir iş. ben de kasa araştırıyordum kaldım. zira bana ters geliyor bunlar laptop var kaç watt yiyor bu kaç watt bi yerde hata var

O yazan şey peak değeri, senin sistemin 300 gerektiriyorsa 300 yer. Ayrıca 500W sistemim var diye 500W PSU almak da çok sağlıklı bir iş değil, 50-100W fazladan pay bırakmakta fayda var. Bunun amperajı falan da var sonuçta, her şey watt değil.

İleride CF de yapabilirim falan demiş, onun için 700-750W iyidir dedik biz de.

Şu da yararlıdır: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...