Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Intel Core i7 920 @ 2.67 GHz Gigabyte EX58-UD3R Sapphire 1gb 4870 makinamı halihazırda raidmax tornado kasa, ve kendisinin 430w lık psu su ile kullanıyorum.kaldırmaz, yanabilir vs diyorlar sağdan soldan, performansından da çok memnun değilim açıkçası, dolayısıyla bir kasa ve psu alayım diyorum. ileride aynı ekran kartından bir tane daha alma gibi bir düşüncem var, 2 tane de hdd olduğunu düşünerekten "şu psu sana yeter, bu marka iyidir, şu kasaya bir bak fiyatı da düşmüş" diyen olursa terazisine abanıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bütçe belirt bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 piyasayı bilmiyorumki hiç. 250-300 ü geçmesin mümkünse.çok aşırı abartı şeylerde gözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şöyle bişey iyi gider. http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mesaj kutun dolu olabilir mi? diyecektim ki; "zaten 430w ile kullanıyormuşsun birader" diyeceksin ve çok haklısın ama; ileride olası ekran kartı değişikliği ya da crossfire olasılığı da gözönünde bulundurulursa 550w yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vl86021w2e-vl86021w2e-v3-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47674 Her açıdan yeterli, yeni aldık arkadaşa. Fan yuvası sayısı çok iyi, modüler hdd yuvaları var, PSU'su altta ve 600W falan. Gidip kasa + tek PSU alırsan 350'den aşağı kurtulma ihtimalin yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 psu almışken ihtiyacın olandan 200watt falan yüksek almak mantıklı. bir, hatta 2 sonraki upgrade'e de yetmeli. bundan önce 2 aldığım power supply'da cimrilik ettim 300 lazımken 300, 350 lazımken 400 aldım. şu anda ise 750 aldım 500-550 falan yetecekken. en temizi böyle. her upgrade'de power supply değiştirmek çok mantıksız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 elektrik süpürgesi mi bunlar ne bu wattlar ? arkadaş bu nasıl verimsiz bir iş. ben de kasa araştırıyordum kaldım. zira bana ters geliyor bunlar laptop var kaç watt yiyor bu kaç watt bi yerde hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yahu 750W alıyor adam ama sistem 500-550 anca kullanıyor.adam garantiye almak için yüksek alıyor işte.hem de ilerde parça değişimi yaparken psu yu değiştirmem diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 haydari said: elektrik süpürgesi mi bunlar ne bu wattlar ? arkadaş bu nasıl verimsiz bir iş. ben de kasa araştırıyordum kaldım. zira bana ters geliyor bunlar laptop var kaç watt yiyor bu kaç watt bi yerde hata var O yazan şey peak değeri, senin sistemin 300 gerektiriyorsa 300 yer. Ayrıca 500W sistemim var diye 500W PSU almak da çok sağlıklı bir iş değil, 50-100W fazladan pay bırakmakta fayda var. Bunun amperajı falan da var sonuçta, her şey watt değil. İleride CF de yapabilirim falan demiş, onun için 700-750W iyidir dedik biz de. Şu da yararlıdır: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/aerocool-vx-e-pro-limited-edition-730w-5-fanli-super-mid-tower-kasa-ae-vxe-pro-le/ProductDetails.aspx?productId=bd847456&categoryId=1013#Yorumlar şundan istedim bakalım bir tane. umarım çoook ses çıkarmıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kasa geldi bu gün.umm şey, ankarada şunu güvenle bağlatabileceğim pati var mı acaba :=) dürüm döner sushi rakı balık ne isterse :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 istanbul olsaydı dürüm iyi giderdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 istanbul olsa koşa koşa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 telefonunu ver ben sana telefonla yada web cam yardımıyla neyi nereye nasıl takacağını söyleyeyim. hemde öğrenmiş olursun. sonra çok basit gelcek askhgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kasa basit olsa yapıcam, yapmışlığım da var eskiden ama yemiyor bunda.belki aslı astarı yoktur ama "bilmiyorsan dokunma yakarsın anakartı" dediler, tırstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar