Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamsi

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Evet dogukaradenizlilerin çok sevdigi hamsi buglama kızartma salata pilav yemedim ama tatlısıda varmış :) ve şimdi karşınızda virüs hamsi :)
türk hackerlar tarafından üretilen hamsi virüsü windows konuşma motorunu kullanarak windows xp kullanıcılarının bilgisayarlarını çökertiyormuş aynen şöyle
geliyo
hamsi:merhaba
nasılsınız?
benim adım hamsi
sizi görüyorum ha aha ha
türkiyeyyi ziyaret etmelisiniz
şimdi bilgisayarınızı temizliyorum
5.4.3.2.1 güle güle şeklinde
böyle bir mesaj aldıysanız anlayınki bir karadenizli yada büyük ihtimal laz olabilir saldırmıştır size
e-posta ile yayılıyor gennelikle windows işletim sistemlerini göçertiyor gennelikle
Ve ewet çok karmnaşık bir vürüs ve sesli mesaj veren tek virüs :) Visual Basic program dilinde yazılan bu virüs aslında çok gelişmiş olmamasına ragmen etkili oldugu söyleniyor
.............
Hamsilere dikkat zaten lazdan korkun oflu ise şeytana yanaşmayı tercih edin :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.theregister.co.uk/2004/09/13/amus_worm/

aehuhehue super :)

said:
The message reads: "How are you. I am back. My name is mister hamsi. I am seeing you. Haaaaaaaa. You must come to turkiye. I am cleaning your computer. 5. 4. 3. 2. 1. 0. Gule. Gule." ("Gule. Gule" is Turkish for "Bye. Bye". "Hamsi" is a small fish, like an anchovy, found in the Black Sea). Finnish anti-virus firm F-Secure has posted a sound file generated by the message .
[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...