Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Evet dogukaradenizlilerin çok sevdigi hamsi buglama kızartma salata pilav yemedim ama tatlısıda varmış :) ve şimdi karşınızda virüs hamsi :) türk hackerlar tarafından üretilen hamsi virüsü windows konuşma motorunu kullanarak windows xp kullanıcılarının bilgisayarlarını çökertiyormuş aynen şöyle geliyo hamsi:merhaba nasılsınız? benim adım hamsi sizi görüyorum ha aha ha türkiyeyyi ziyaret etmelisiniz şimdi bilgisayarınızı temizliyorum 5.4.3.2.1 güle güle şeklinde böyle bir mesaj aldıysanız anlayınki bir karadenizli yada büyük ihtimal laz olabilir saldırmıştır size e-posta ile yayılıyor gennelikle windows işletim sistemlerini göçertiyor gennelikle Ve ewet çok karmnaşık bir vürüs ve sesli mesaj veren tek virüs :) Visual Basic program dilinde yazılan bu virüs aslında çok gelişmiş olmamasına ragmen etkili oldugu söyleniyor ............. Hamsilere dikkat zaten lazdan korkun oflu ise şeytana yanaşmayı tercih edin :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dalga mı geçiyorsun ciddi mi söylüyorsun anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hemen anti vürüs programımı update ediyorum...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 the new york times haberi türk hackerlar diye :) gerçek valla gazete yazmış valla görmedim virüs hamsi yi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 http://www.theregister.co.uk/2004/09/13/amus_worm/ aehuhehue super :) said: The message reads: "How are you. I am back. My name is mister hamsi. I am seeing you. Haaaaaaaa. You must come to turkiye. I am cleaning your computer. 5. 4. 3. 2. 1. 0. Gule. Gule." ("Gule. Gule" is Turkish for "Bye. Bye". "Hamsi" is a small fish, like an anchovy, found in the Black Sea). Finnish anti-virus firm F-Secure has posted a sound file generated by the message .[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: The worm also changes IE settings, so users see a message in Turkish (complaining about the quality of local telecoms) instead of visiting their usual start page. ®ehuehue :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Beta sürümmü :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 adsl alıp da türk telekomdan nefret eden biri yazmış heralde :D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu virüs çıkalı epey oluyor yani hemen yapıcağınız update pek bi işe yaramaz : ) 8. ayın başıydı galiba [Bu mesaj uyushuk tarafından 15 Eylül 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 süper ya (: Acımasiz Temel virüs ü kadar olmasada (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bende armut virüsü yazcam lan salak naber virüs girdi bilgisayarında diycem adam inancak armut yerine koycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla yeni gördüm gazetede yazım haberolur diye :) yavaş yavaş yayılıyo hızlıyı kaldıramaz dünya yakında hergün çıkacak böyle haberler eheh türkler geliyo kaçın :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 mauhauhauh :) hamsi the worm :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 lol şaka maka konuşan virüsle adam bi ilke imza atmış, ingilizce de süper kesin bilerek öyle yapmıştır :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 daha once acilmi$ti topic hatirliyorum tam turk i$i eheh hem turk ismi koycak turke ozel bi$iy hemde turkiye lafini gecircek =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aaa bu da varmış. ya da aaa bu davarmış. siz seçin[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar