Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş Olsun nameless

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nameless adlı sevgi insanı dün burnundan ameliyat oldu. (aslında estetik oldu, hokka hokkaa) geçmişler olsun.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
gecmıs ola nameless gardas[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 15 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
Güle güle kokla!

bence bi süre gülmeden koklasın abi, acıyabilir :p

geçmiş olsun...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
benim de ameliyat olmam lazım.

Ben de burnumu kullanmiorum doğru düzgün nefes almiom burnumdan yani çok az aliom.

doktora gitmiştim. Adam burnumun içine işte küçük kamera soktu böle bakiom ekrandan işte.

doktor böle dedi: " bu ne olm yol yok burda hava geçecek"
ben puahhau yarıldım !

genişletilmesi lazım buranın dedi . ben tamam dedim gittim hala olmadım asdasd :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
mortis durum bende de aynıydı sol delikte yer yoqtu(kıkırdak ilen kemik yapışık durumdaydı) işte olduk ameliyatı şimdi ağrı sızı kan akması falan var ama 1haftaya bişiyin kalmıyormuş[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
Çok geçmişler olsun efendim. Bende zamanında deviasyon ameliyatı olmuştum bilirim nasıl acıdığını... Seninkinde boru yerleştirip bıraktılar mı burnunun içinde pansumanla birlikte yoksa sadece tıkadılar mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Demek ki ikimizin operasyonları biraz farklıymış. Benim burnuma ortasında tüp olan şeyler tıkmışlardı ve 2-3 gün kalmıştı. Sonlara doğru resmen asılıp çıkarasım gelmişti öyle böyle değildi kaşıntısı ve acısı beraber.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 15 Eylül 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 15 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
Güle güle kokla!

bence bi süre gülmeden koklasın abi, acıyabilir :p