Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş Olsun nameless

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 15 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
Güle güle kokla!

bence bi süre gülmeden koklasın abi, acıyabilir :p

geçmiş olsun...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

benim de ameliyat olmam lazım.

Ben de burnumu kullanmiorum doğru düzgün nefes almiom burnumdan yani çok az aliom.

doktora gitmiştim. Adam burnumun içine işte küçük kamera soktu böle bakiom ekrandan işte.

doktor böle dedi: " bu ne olm yol yok burda hava geçecek"
ben puahhau yarıldım !

genişletilmesi lazım buranın dedi . ben tamam dedim gittim hala olmadım asdasd :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmişler olsun efendim. Bende zamanında deviasyon ameliyatı olmuştum bilirim nasıl acıdığını... Seninkinde boru yerleştirip bıraktılar mı burnunun içinde pansumanla birlikte yoksa sadece tıkadılar mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Demek ki ikimizin operasyonları biraz farklıymış. Benim burnuma ortasında tüp olan şeyler tıkmışlardı ve 2-3 gün kalmıştı. Sonlara doğru resmen asılıp çıkarasım gelmişti öyle böyle değildi kaşıntısı ve acısı beraber.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...