moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 50 ler hayal. imkanı yok. 45 zor akp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HighSelf said: arkadaşlar elinize bi kuran alıp bitirin şimdi ne alaka bu? en az kıskananlar çatlasın kadar ne la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim anlamadığım ntvmsnbcdekine göre şu anki durumda yani: AKP - %55 CHP - %21 MHP - %13 Bağımsız - %8 AKP'nin 337 sandalyesi görünüyo. Saçma değil mi, geçen sefer %46'yla 341 sandalye çıkartmış adamlar. Galiba ilk defa seçim sisteminin çarpıklığı AKP'ye mi patladı. Ne oldu, hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kaede said: haha ezmişiz hadi geçmiş olsun Ahahaha danke canıms. Yalnız ben 25-30 bekliyodum chpyi, bariz hayal kırıklığı oldu =/ Ama akp de ne çakmış ha HLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/elections/2011/ google açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Karag8z said: neyse iyi oyundu vesselam. GG bence değildi iyi oyunda rekabet olur bunda rekabet mi vardı? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AKP MAPHACK AÇMIŞ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sırrı süreyya rahat girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 trakyam be. canini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayaldi gerçek oldu ahazhjazuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: Sparkcaster said: hala şaşıranlar var ahahahah, abi türkiye böyle bir yer onlar akpnin %30 a falan düşeceğinin hayalinde olanlar işte HAHAHAHAHA olm çok komik bu kadar hardcore beklemiyordum ben yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben dışarı çıkar, insan geriliyo. 2-3 çoban bulup dalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 330 milletvekilinde takılındı. Kaça ulaşması lazım anayasa için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bozuk said: HighSelf said: arkadaşlar elinize bi kuran alıp bitirin şimdi ne alaka bu? en az kıskananlar çatlasın kadar ne la bu çok alakalı olduğunu sen de çok iyi biliyorsun, takiyye yapmayı kes, git maklube ye kutlama yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 330 yetiyor. 337 gözüküyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paspatur said: PZero said: akp iyidir lan ben sevmeye başladım :D panpa nabıyon? ;) :D :D dur daha bitmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 boşver anayasayı şimdi namaz kıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Saykoleo said: benim anlamadığım ntvmsnbcdekine göre şu anki durumda yani: AKP - %55 CHP - %21 MHP - %13 Bağımsız - %8 AKP'nin 337 sandalyesi görünüyo. Saçma değil mi, geçen sefer %46'yla 341 sandalye çıkartmış adamlar. Galiba ilk defa seçim sisteminin çarpıklığı AKP'ye mi patladı. Ne oldu, hiçbir şey anlamadım. Baraj altında kalan çok partilere giden bayağı büyük bi % vardı, yani önceki seçimde AKP barajın kaymağını yemişti bayağı. Bu sefer AKP-CHP-MHP dışındaki partiler çok az oy aldı, geri kalanların tamamı bağımsız. Bağımsızlar da baraj immune olduklarından AKP barajın kaymağını pek yiyemiyo bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: 330 milletvekilinde takılındı. Kaça ulaşması lazım anayasa için? 360 küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başyakayla sarıvelilerden niye oy bilgisi alınmamış gugılda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 8 de biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tuncay özkan girdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 %42 açılan sandık. Çıkar mı 367 felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bariz aşırı mantıklı dediğin, burda çıldıracaktım yoksa, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar