Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy pusulası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pusulayı aldığımda sağını solunu herhangi bir çizik için kontrol ettim. Pis pis baktı adam bana. Baktım birşey yok çizik falan, gittim attım oyumu da baklava gibi oldu oy pusulası zarfa sığdırasaya kadar. Katla babam katla... Sinir etti.
Mesaj tarihi:
Norak said:

Ardeth said:

insanlar çok sıkılıyor belli yapacak iş bulmak lazım onlara

çok kolay, hemen eski mısır a bakıyoruz örnek olarak, istanbula 8, adanaya 3, bursaya 122, izmire 6 piramit gogogo
SGSHSHDHSHSJ
Mesaj tarihi:
fena fikir değil diyesim geliyor böyle tipleri gördükçe.

ki kesin atlayan olur demokrasi falan diye adam muhtelemen anti-akp ama o kadar boş ve manasız bir insandın ki yani
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

aktiftablet said:

saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı?

ivit..

az kaldı zaten baba

Bu arada suç teşkil etmiycekse %10u açılmış ve akp kazanmış. TVlerin falan dataları çektiği programı biz yaptık da ordan arayıp sordum arkadaşa.
Bitti gidebiliriz. :)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

dasaaa said:

aktiftablet said:

saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı?

ivit..

az kaldı zaten baba

Bu arada suç teşkil etmiycekse %10u açılmış ve akp kazanmış. TVlerin falan dataları çektiği programı biz yaptık da ordan arayıp sordum arkadaşa.
Bitti gidebiliriz. :)

Kaçla kazandığı önemli zaten.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

datalar genel bi sisteme giriliyor tüm herkes oradan mı çekiyor datayı?

nasıl işliyor sistem?

cihan'ın cemaatçi ucuz eleman gücü bu seçim işlerinde fena çalışıyor. cihan haber ajansı ile anlaşmış bütün ağır toplar. onlar verdikçe gelecek işte sonuçlar da.
Mesaj tarihi:
aslında bi hücre kırıldığında devreyi tamamlayan bi sistem ile oylama kartlarına geçilebilir gibi bişi geldi aklıma..

oy pusulasına -ihale iptal edilmese- 10m tl vermekten iyidir yani. ehaha

hem dijital olur, hem eski usül.

tamam gereksiz bişi işte. puahah
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

datalar genel bi sisteme giriliyor tüm herkes oradan mı çekiyor datayı?

nasıl işliyor sistem?

Tırttan bi tane web servis var. Bizim bi arakadaşta bundan data çeken program yaptı. Sanırım tivibu için yapıldı program. Kendi de anlık takip edebiliyo da araya birşeyler girdi tam konuşamadık. Yanlış anlamadıysam sağlam fark atmış gibi akp.
Mesaj tarihi:
ya akp oy farkıyla alacak işte (ama hile ama türk halkının takdiri) , aksi düşüncesi ya da umudu olan var mı ki?

sadece oy oranı ve çıkaracağı milletvekili sayısı düşücek. ki umarım iyi bir oranda düşer. tek umudum ve isteğim bu benim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...