Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 internette yazilanlara bir goz gezdirdim de moralim bozuldu. umarim tablo yazildigi sekilde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pusulayı aldığımda sağını solunu herhangi bir çizik için kontrol ettim. Pis pis baktı adam bana. Baktım birşey yok çizik falan, gittim attım oyumu da baklava gibi oldu oy pusulası zarfa sığdırasaya kadar. Katla babam katla... Sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sığdarasıya' bu kalıbı kullandığın için iktidara senin seçtiğin parti getirilecek vaperon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Norak said: Ardeth said: insanlar çok sıkılıyor belli yapacak iş bulmak lazım onlara çok kolay, hemen eski mısır a bakıyoruz örnek olarak, istanbula 8, adanaya 3, bursaya 122, izmire 6 piramit gogogoSGSHSHDHSHSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Keşke dediğin gibi olsa Vingthor. Chp alır umarım o kadar oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aktiftablet said: saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı? ivit.. az kaldı zaten baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fena fikir değil diyesim geliyor böyle tipleri gördükçe. ki kesin atlayan olur demokrasi falan diye adam muhtelemen anti-akp ama o kadar boş ve manasız bir insandın ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sixoms said: internette yazilanlara bir goz gezdirdim de moralim bozuldu. umarim tablo yazildigi sekilde olmaz. hayal dünyası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ntv başlıyormuş yayına. hade bakam geçsin şu 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: aktiftablet said: saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı? ivit.. az kaldı zaten baba Bu arada suç teşkil etmiycekse %10u açılmış ve akp kazanmış. TVlerin falan dataları çektiği programı biz yaptık da ordan arayıp sordum arkadaşa. Bitti gidebiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 baba seçim sonuçları başlığımız var. takip etmek için de orayı kullanırız. derli toplu durur. 15dk sonra açıyoruz zaten.. hayde bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 datalar genel bi sisteme giriliyor tüm herkes oradan mı çekiyor datayı? nasıl işliyor sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aktiftablet said: dasaaa said: aktiftablet said: saat 6dan önce sçeim sonuçları başlığı açmak yasak mı? ivit.. az kaldı zaten baba Bu arada suç teşkil etmiycekse %10u açılmış ve akp kazanmış. TVlerin falan dataları çektiği programı biz yaptık da ordan arayıp sordum arkadaşa. Bitti gidebiliriz. :) Kaçla kazandığı önemli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: datalar genel bi sisteme giriliyor tüm herkes oradan mı çekiyor datayı? nasıl işliyor sistem? cihan'ın cemaatçi ucuz eleman gücü bu seçim işlerinde fena çalışıyor. cihan haber ajansı ile anlaşmış bütün ağır toplar. onlar verdikçe gelecek işte sonuçlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 11dk sonra kaçla kazandığı asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ki zaten doğunun nerdeyse tamamı bellidir, batı da belli olmaya başlamıştır. akşam 9 gibi tam olarak belli olur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 50 nin altına düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aslında bi hücre kırıldığında devreyi tamamlayan bi sistem ile oylama kartlarına geçilebilir gibi bişi geldi aklıma.. oy pusulasına -ihale iptal edilmese- 10m tl vermekten iyidir yani. ehaha hem dijital olur, hem eski usül. tamam gereksiz bişi işte. puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://i53.tinypic.com/2cdieq1.jpg eskiden tüm gece sürerdi be sonuçların gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 10 dk sonra gooool diye bagirmak istiyorum. hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: datalar genel bi sisteme giriliyor tüm herkes oradan mı çekiyor datayı? nasıl işliyor sistem? Tırttan bi tane web servis var. Bizim bi arakadaşta bundan data çeken program yaptı. Sanırım tivibu için yapıldı program. Kendi de anlık takip edebiliyo da araya birşeyler girdi tam konuşamadık. Yanlış anlamadıysam sağlam fark atmış gibi akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya akp oy farkıyla alacak işte (ama hile ama türk halkının takdiri) , aksi düşüncesi ya da umudu olan var mı ki? sadece oy oranı ve çıkaracağı milletvekili sayısı düşücek. ki umarım iyi bir oranda düşer. tek umudum ve isteğim bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 50 nin altına düşmez çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 330'dan fazla milletvekili akp için büyük zafer 330'dan aşağısı yenilgi. tek ölçü bu gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar