xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Selam, Ayakkabinin icindeki altlik varya, 2 ayakkabimin da o altliklar ucmus, cok yipranmis artik yeni alayim diyorum. Ayagimi acitiyor. Nereden alinir bu melet? Internetten alinir mi mesela 42 numara alsam? Ayakkabi magazalarindan mi? Eczaneye sordum saglikla ilgili bisi oldugunu reklamlarda filan duymustum, ortopedik filan diyolardi, eczane yok dedi. Resim: http://imageshack.us/photo/my-images/108/80190859du1.jpg/sr=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 askeri malzeme satan yerlerde var. kaliteliler epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yeşil mağazalarında oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nalbura sorsaydın bi de eczacıda yoksa melet değil meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 petshoplarda da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 silikon olanları güzel, ince, kalın, sadece topuk için vb. bi sürü çeşidi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ucuzları her eczaneden alınır. daha iyi bişi arıyorsan jel tabanlık falan daha büyük eczanelerden alınır. askeri ürünler satan yerlerden eczaneye göre daha pahallıya alırsın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Eğer ortopedik tabanlık arıyorsan öncelikle bir doktora git, her ayağa her tabanlık olmuyor. Sonra ayak yapını bozarsın. Normal ayakkabının kendi içindeki tabanlığı diyorsan aldığın mağazaya git verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Abi hepiniz no-lifersınız Biliyorum diyeninizde tatava. Bi ayakkabı tamircisine gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dolasayim biraz daha eczaneleri magazalari o zaman denk gelirsem askeri malzeme satan yerlere de bakayim sagolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Askeri malzeme satan yerler tuttuğunu öpme eğiliminde oldukları için 1 liralık şeyi 5 liraya okutabilirler. Bulursan başka yerden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 decathlon'da satılıyor farklı markalarda altlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ortopedik taban istiyorsan medikalleri falan gez, hatta şimdi google'ladım şöyle bir şey buldum. http://www.medikalstore.com/vitrin/index.php/cPath/9_73 medikalleri gez işte, kontrol edip al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 beymen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar