Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tamamen gerizekalılıktan alamadım bilet ve şu anda tükenmiş durumda. Saha içi almayı düşünüyorum ama eğer fiyat uygun olursa sahne önü de olabilir. varsa satan, özel mesajdan ulaşabilir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tükenmiş demeseydin iyidi, şimdi tükendi diye fiyat bindircekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tükenmiş olmasa niye patiden alayım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 TÜKENMİŞ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ne tükenmesi ya? Ne diyosunuz olm siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi tükenmiş. sitede satış zaten durdurulmuş, telefonla aradım biletixi "TÜKENDİ Mİ LAN?" dedim, "tükendi abi :(" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi çıkar çıkmaz aldık.. ne yaptınız siz? O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi ben açık seçik söylüyorum yani, benimki tamamen gerizekalılık. parasal olarak sıkışık da değildim, almamak için hiçbir sebebim yoktu. SALAĞIM ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 neferon7 diye birisi satıyormuş 1 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 YA SAÇMALAMA DOĞRU DÜZGÜN KONUŞ NE DEMEK TÜKENMİŞ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 üstüme gelmeyin ama, ağlamaklıyım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i48WMc1DUE8 neyse adamlar bi daha gelmez zaten geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 son günler birilerinden aynı fiyata bulursunuz bileti şimdi çok saçma sapan ucuk fiyat çekerler falan geçen sene aldık biz arkadaşa böyle bilet en kötü 10-20lira biletin fazla parasını ödersiniz yani sakın gidip 2kat falan fiyat vermeyin enayi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben valla 200 liraya buldum bitane de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 insani fiyatlara varsa ilgilenebilirim. son dk ya bırakanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ulan herkes ortak oldu başlığıma ha dsfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi sunu da kacirirsam :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bende arıyorum bilet. bilmiyodum sold out olduğunu. bana şey bile uyar slipknot izlemeyecek birinin biletiyle girip iron maiden'da çıkabilirim. biletin yarısını karşılamış olurum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aras haketmiyorsun bu bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vingthor said: bende arıyorum bilet. bilmiyodum sold out olduğunu. bana şey bile uyar slipknot izlemeyecek birinin biletiyle girip iron maiden'da çıkabilirim. biletin yarısını karşılamış olurum falanahah girip çıkmazsan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kimlik mi bırakayım? 20 kişi falan baya senelerdir tanıyor forumda beni. hani izlemeyecek adam hayrına bile verebilir biletini ben ortak oliym diyorum bilete gelip kötü niyet arıyosun. basına vermediler bilet kaldım çük gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kuzenim kendi biletini satmak istiyordu o dönemde şehir dışında iş aldığı için, alış fiyatından satar sanırım, bu sorayım bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ortak bilet kullanma olayına karşılık genelde tek kullanımlık bileklik takıyorlar aslında ama sen içerden, basından birisi olarak daha iyi bilirsin tabi mehmehmeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar