Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Sonisphere bileti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamamen gerizekalılıktan alamadım bilet ve şu anda tükenmiş durumda. Saha içi almayı düşünüyorum ama eğer fiyat uygun olursa sahne önü de olabilir. varsa satan, özel mesajdan ulaşabilir bana.
Mesaj tarihi:
son günler birilerinden aynı fiyata bulursunuz bileti şimdi çok saçma sapan ucuk fiyat çekerler falan geçen sene aldık biz arkadaşa böyle bilet en kötü 10-20lira biletin fazla parasını ödersiniz yani sakın gidip 2kat falan fiyat vermeyin enayi gibi
Mesaj tarihi:
bende arıyorum bilet. bilmiyodum sold out olduğunu.

bana şey bile uyar slipknot izlemeyecek birinin biletiyle girip iron maiden'da çıkabilirim. biletin yarısını karşılamış olurum falan
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bende arıyorum bilet. bilmiyodum sold out olduğunu.

bana şey bile uyar slipknot izlemeyecek birinin biletiyle girip iron maiden'da çıkabilirim. biletin yarısını karşılamış olurum falan
ahah girip çıkmazsan nolcak
Mesaj tarihi:
kimlik mi bırakayım? 20 kişi falan baya senelerdir tanıyor forumda beni. hani izlemeyecek adam hayrına bile verebilir biletini ben ortak oliym diyorum bilete gelip kötü niyet arıyosun. basına vermediler bilet kaldım çük gibi.
Mesaj tarihi:
ortak bilet kullanma olayına karşılık genelde tek kullanımlık bileklik takıyorlar aslında ama sen içerden, basından birisi olarak daha iyi bilirsin tabi mehmehmeh
  • Yeni Oluştur...