cetintas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kısa süredir aranızdayım ve diğer forumlardan farklı olarak daha dinamik bir grupla karşılaştım. Tabi bu dinamizm sanırım buranın daha düşük bir yaş ortalaması olması ile de ilgili. Katılımcı sayısı da az, 200 civarı. Ve ne yazık ki amacı klavye başından tatmin olmak olan çok kişi de var. Ama yine de genel olarak aktif olarak takip ettiğim pek çok forum gibi burada da iyi vakit geçirdim, siyaset ağırlıklı olmak üzere karşılıklı yazışıp fikir aldım ve verdim. Bir çok kez yanlış anlaşıldım ve bunun karşılığında da yine bir çok kez istemediğim çok uzun tartışmalara girmek durumunda kaldım. Ama kesinlikle bana hakaret etmeyen kimseye hakaret etmedim, yanlış bir söz söylemedim. Tabi güzel paylaşımlarımız da oldu. Gerçekten kısacık sürede öğrendiğim şeyler oldu burada ki bazı arkadaşlardan. Sanırım amacı kavga-dövüş olmayan birkaç arkadaşa da ben bir şeyler aktarabildim. Bu tür forumlarda insanların daha açık fikirli olmalarının gerektiğine inanırım. Ama Türkiye'nin çelişkisi işte. Demokrasiyi ve onun nimetlerini sadece kendimiz ve kendimiz gibi düşünenler için bir araç olarak kullanmak şeklinde bir yanılgımız var. Bu yanılgıdan forumdaki arkadaşlar da nasiplerini almışlar. Doğal olarak kendime ait olan fikirlerimi ukalalık, ahkam kesme, dayatma olarak algılayan arkadaşlar oldu. İşin ilginci aynı arkadaşlar beni yapmakla suçladıkları şeyi kendileri yapmaya çalıştılar. "Burası pati, burada şöyledir, böyledir, vs. dir" şeklinde gayet komik mesajların sayısını tutmadım. Oysa ki niyetim ne ukalalık, ne fikir dayatmaktı. Neticede hayatı yaşamak lazım dostlar. İnternet, tv, çeşitli oyunlar, kitaplar hep hayatı güzel yaşarken kullandığımız araçlar. Yani bunlar kocaman bir hayatın sadece ufak parçaları. Hayat benim için bu forumun dışında pek çok sorumlulukla beraber akıyor. Bundan sonra son 1.5 aydır alıştığınız gibi bu forumda olmayacağım. Ama aynı havayı soluyan bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak hepinizin hayatlarınızda sizlere başarılar diliyorum. Yarın ki seçimler umarım ülkemize ve milletimize, dolayısıyla hepimize hayırlı olur. Umarım yarınki seçimlerden sonra birileri ektikleri rüzgarı fırtına olarak biçerler. Umarım sandıklarda, bilgisayar başlarında, il-ilçe seçim kurullarında hileler mümkün olduğu kadar engellenir. Umarım ülkemiz koşar adım gittiğimiz iç savaş ortamından bir mucize ile kurtulur. Umarım TAM BAĞIMSIZ bir Türkiye'yi görmeden bu dünyadan göçüp gitmem-gitmeyiz. Umarım ülkemiz gençlerin yaşamaktan mutlu olduğu bir ülke haline gelir. Umarım bir gün ülkemizde üniversite mezunu olan gençler "ulan iş bulacak mıyım acaba" kaygısını yaşamazlar. Ya da yıllar önce mezun olan insanlar meslekleri dışında işler yapmak zorunda kalmazlar. Umarım yarın gece açıklanacak ilk sonuçlarla beraber Türkiye bayram yerine döner, insanlar büyük şehirlerin caddelerinde sabaha kadar seçim sonucunu kutlarlar. Allaha ısmarladık dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tl,dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bb hf atillailkahn k.m. de çayını içeriz bir gün eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yaşlar küçük? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi seçime kadar mıydı yani mesaimiz :( pati guildine girip wow oynasaydın sen de mesela, albümde takılsaydın. seçim fani pati baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hoobaaa gidiyor mu çetintaş? Şimdi topyekün bildigin cekip gidiyor mu? Gözlerimle görmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Arada bir uğra.öyle çekip gitmek olmaz. Ellerine sağlık bu arada yazdığın tüm mesajlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hızlı atın boku seyrek olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Gitme ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 görüşürüz /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 diğer seçimden önce görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gidersen sadece seçim propagandası için gelmişsin gibi bir şey olacak. gitme. chp forumkolları başkanı olduğunu düşünüyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şurda var olan 10 gerizekalıya 1 çetintaşı tercih ederim trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur yapışmaz, sen fikirlerini savunmaya devam et cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: şurda var olan 10 gerizekalıya 1 çetintaşı tercih ederim trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur yapışmaz, sen fikirlerini savunmaya devam et cetintas. grup sevmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi giderken bile wot yazmışsın. Okuyamadım valla. Kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şakirt tespit topici gibi oldu direk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yas ortalamasi tekrar normale dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 "sadece seçim için geldiydim" olmasın. yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 iyiydik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Şunu diger başlıkta yazdım burayada yaziim neden o kadar fazla insanla tartıştı belki farkeder. 'dogru seyi soyluyorsun ama söylerken küfür eder gibi söyluyorsun bu da senınle aynı fikirde adamı başka fikri savunmaya itiyor' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya buraya göre söylemi sert ve buranın geyik dinamiklerine fazla uyum sağlayamadı. kimi kendisinden alakasız olarak söylemiş, ve hatta tamamen geyik olarak söylenen şeyi üstüne aldı vs. yine iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: "sadece seçim için geldiydim" olmasın. yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar