Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ps1'de ilk göz ağrım. oynamış olan var mı bu güzel oyunu ? crashten daha eğlenceli diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yok! crash ten daha eğlenceli olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Tomba 1 yada 2 artık hangisiyse madende takılmıştım troley le zamana karşı yarışıyorduk bir türlü zamanında bitirememiştim o questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 KillJoy said: yok! crash ten daha eğlenceli olamaz.. zevkli abi. deli gibi bir crash fanıyım ama bu tombada sebepsizce daha çok eğleniyorum. ayrıca oyunda 133+4 tane event/quest var. ilk oynadığımdan beri bu questlerin en fazla 70-80 tanesini bitirerek bitirebilmiştim oyunu. 2 gün önce indirdim bütün eventleri bitirmeye kasmak için. 124 tane bulabildim kalanını googledan araştırıyorum hala bulamadım. baya gizli şeyler koymuşlar geleceğe dönük olmuş resmen. ama oyunun başarısız tanıtımından olsa gerek baya yazık olmuş yani istenilen hite ulaşamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 KillJoy said: yok! crash ten daha eğlenceli olamaz.. peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar