Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ne olacak? :) evet komik bi soru oldu ama bilmiyorum bu olayı pek o yüzden. yani 64 bit kurunca neler yapamıyoruz 32bite göre. bazı eski oyunlar falan oynanmıyor diye duymuştum mesela doğru mu bu? yani işte bu tarz şeyler. kullandığım mimari çizim programı aylardır ağır renderler alırken bazen hata verip 64 bit kur daha çok memory kullanabilirim dostum tarzında bir uyarı verip duruyor da, ben de 64 bit kurayım dedim artık. ama bu güne kadar neden kurmadığımı da tam bilmiyorum açıkçası. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kullandığın bilgisayarın özelliklerini yazabilir misin kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bütün programların 64 bit versiyonları var. eski oyunlar sorun çıkarırsa oynamak için yığınla yol var. win 7 kurunca bir kaybın olacağını düşünmüyorum yani. bi de eğer işlemcin 64 bitse ve ramin yüksekse neden 32 bit kullanasın ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bilgisayarı yeni aldım daha. amd x6 1090t işlemci, 4gb ram fln var. 64bitin kullanabildiği ram miktarıyla ilgili bi olay da vardı sanırım ama 4 ve üstü içindi sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Antivirüs, driver gibi kritik şeyler dışında 64-bit olmak zorunda değil çalıştıracağın programlar, 32-bit programları da çalıştırabiliyorsun yine, 64-bit versiyonu olanlar sadece performansı etkiliyor. Onun dışında RAM kullanımı var evet, 32-bit işletim sistemleri 3072 MB'a kadar RAM kullanabiliyor, üzeri için 64-bit lazım. Özetle şöyle yani; bilgisayarında kesinlikle hayatından çıkaramayacağın, 64-bit versiyonu bulunmayan ve 64-bit işletim sistemleriyle uyumsuz bir program yoksa direk kur, yoksa işlemcinin bir kısmı adeta boşa gidiyor demektir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yahu ben de sanıyorum daha iyi performansta kullanıyorum aleti:) tamam kuruyorum o zaman ben, yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar