mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aramaya inandim bulamadim bu nostaljik muthis oyunda malum gunumuzde bile olayan sinematik cutsceneler vardi..intro 9 dk hatta.. ("dijitize yapmislar oooluuum" diyoduk o donem ehueh) konuya gelim.. cok acaypi birsey kesfettim, yada bir ben farketmemisim. abi CLIVE OWEN OYNUYO WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi hastasıyım ben bu oyunun ve evet clive owen oynuyo sdf sonu baya iğrenç oyunun mekan videolarındaki looplar falan tekrar mı yüklesem napsam ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cutscenelerini hiç sevememiştim de oyun muazzamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi cutscene denince benim aklima wing commander 4 gelir 4 tu sanirim 4 cd miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ehue phantasmagoria 7cd idi baştan sona videolardan oluşuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 phantasmagoria 1 7 cd phantasmagoria 2(ki zikisli mikisliydi) 4 cd idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 birdede vardı lan secks ayrıca 4 değil 5 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 BonePART said: phantasmagoria 1 7 cd phantasmagoria 2(ki zikisli mikisliydi) 4 cd idi phantasmagoria 2 bence gelmiş geçmiş en iğrenç ve korkutma potansiyeli olan oyun. Yada o yaşta bana öyle gelmiş 12-13 yaşlarında idim oynadığımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahah phantasmagoria ya. bulup oynamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Wing Commander 5: Prophecy'nin cutscene'leri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ehe kral trailer + muzik ama oyun abaninca 30-40dk de bitiyordu 7cd :( dijitize tiem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 madem dijitizeden gidiyoruz http://www.youtube.com/watch?v=fNeJ-1bhQ5w privateer 2de de, ripperda da christopher walken oynuyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hehe ripperda muthisdi..4cd lik kutusuna cicek gibi bakiyodum :p Cyber-Noir mi oluyor turu bilmiyorum..ama iyiydi be dijitize, full motion video oyunlar..demo ciksin diye bolum bitirdigimi hatirliyorum. blue oyster cult- dont fear the reaper.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar