Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ev alınması şart bence ya evlenmeden önce.Cidden çok büyük engel evin olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi ev alabilmen için kesinlikle aile yanında yaşaman lazım, hem kira, fatura ödeyip hem ev sahibi olmak imkansıza yakın. 5000 lira maaş alsan bile senede 60000 lira para kazanırsın, hepsini kenara atsan 4 sene sürer adam gibi bir ev alabilmek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi istanbul bu konuda çok kötü işte. İzmirde iyi bi evi 120-130a alırsın(öyle fazla lüks beklemiyosan).Krediyle aile yanında yaşıyosan alırsın burada o civarda bi maaşın varsa. Hayatını kurmak, oturtmak aileden bi katkı yoksa gerçekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu benım sorunum olacak gibi ilerde, umarım 4-5 altına düşmem. 16 yaşından beri 750-1000 den aşşa kazanmadımki, harbiden 1500-2000 garip bi rakam olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 istanbulda 23 senelik sitede 105 metrekare ev 220 bin tl, değeri değil pazarlığı yapılmış olmuş bitmiş satış fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi istanbul uçuyo işte be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 İstanbul'da sitenin yaşı falan değil, yeri önemli abi, onu falan geç. İsterse 3 katlı villa olsun, ebesinin köründe oturamam gençken imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 İstanbul çok reröre abi. Geçen sene dubleks sıfır daire merkezi yerde 180 milyara ev aldık abi. 3+1 metre kareyi bilmiyorum.2odası salon gibi büyük ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kurtköy, halkalı falan nasıl istanbul oluyor mesela çözemiyorum... oradan istanbula geldiğin zaman hicret etmiş sayılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 lan ben taksime giderken vize alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 neredesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kurtköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 e uzak tabii.. yolda çadır falan alın yanınıza. ben görüyorum gençleri arada mesela. taksimde yatıyorlardı protesto ayağına. sordum... "uzakta oturuyoruz abi biz" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hahah dassaaa fun clup accam feyste valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kurtköy-kadıköy 1 saat ama yol zulüm gibi geliyor hele karşıya falan geçiceksen abov. Ama bi iyi yanı sabah 4'te de araba bulabiliyosun buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: e uzak tabii.. yolda çadır falan alın yanınıza. ben görüyorum gençleri arada mesela. taksimde yatıyorlardı protesto ayağına. sordum... "uzakta oturuyoruz abi biz" dediler. o kadar da değil lan 20 dakka arabayla kadıköy fenerbahçe falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 veyron ile boş trafikte 5dakikada atarsın abi bence... uzak yahu.. uçakla giderken bile alet tırmanışı bitiriyor falan, kemer ikaz ışıkları sönüyor, içkilerimiz geldiğinde bi bakıyorum aaa fenerbahçe stadı.. yahu izmire yolu yarıladık sayılrız diyip gülüyoruz sonra, facebook adresimizi hostese verirken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sen rokete binmiş olmayasın istanbuldan ankaraya anca tırmanıyo uçak tırmanıyo 7 sn düz gidip iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abaaam banane canın sağolsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 düşün ne kadar uzak işte.. sizin oradan bolu dağı gözüküyor mu? kartalkaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben bizim catidan fujiyi goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2500 güzel para, borcun harcın yoksa rahat yaşanır. Benim borcum varken, 1000 ev gıderım varken rahat rahat yaşıyordum. Sadece mal mal şeylere para harcamamak gerek. Eğer ki borcun yoksa 1000 lira ev vs ( bjk de oturuodum ) yol parası zaten servis vs var yemek 250tl gidiyor oglenleri, e aylık 200 tl ye de aksam yemeklerı ve kahvaltıyı cıkartabiliorm. ( yemek yapmayı, ucuza alışverişi, pazara gitmeyi ve promosyonları takip etmek gerek ) yani bunları çıkınca 1500 tl falan kalıyor. 4 hafta var, her hafta sonu 1 kere dışarı çıksan, 1 çıkışta 100 harcasan 400, kaldı 1100 cebe. Neyine yetmiyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi iş var iş var.2500 ömrübillah alıp alabileceğinse bulaşmanın manası yok ama dersen ki bu sadece başlangıç,önüm açık, yardırrr git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2600 civarı TAI'de işe başlyuan müh. tnıdığım var lan. 60k'Lık araba taksitine girdi o bitince eve girecek herif. bankalar hiç zorluk çıkarmıyor kredi verirken işten atılma riski diğer özel sektör şirketlerine göre çok çok az old. için. ofiste birini doğramadıkça işten atmazlar demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tr gibi bir yerde müh. olarak bu maaşla işe başlıyorsanız öpün başınıza koyun adamı hasta etmeyin, akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar