Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500 tl'ye çalışmam deyip işsiz gezmek

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

2500tl öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Ekmek ve kıyma fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Ailedeki açlığın boyutunu biliyoruz. Oldukça büyük aslında sıkıntılı fakat 2500tl Bir ay için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 2500tl Bir kişiye verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o kişiyi size banko 1500-2000tl arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 1000 dolar wersinler ben o herifi önlerine atıp 100 dolarıda cebime indiriyim yani ne 2500ü ya
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Forex said:

tek başına stüdyo daireye çıktın kirası 600 kağıt. su elektrik aidat falan etti 900 1000. aylık 500 yemek olsa 1500, 1000 de sana cep harçlığı kalsın güzel işte

su elektirik aidar 300-400 lira mı tutuyor? yuh

aidata bağlı olarak tutabilir normaldir. oo hacı sen yaşamışın 2500e çalışmazsan tokatlarım seni o kadar diyim bak hiç tanımıyorum seni bile tokat atabilirmiyim onu da bilmiyorum ama atarım bak
Sosyal ağlarda paylaş

Maaşın sabit kalacaksa çalışılmaz, ama başlangıç için iyi bir rakam.

Aile yanında falan yaşıyorsanız zaten bütün para cebinize kalır mis gibi. Sonuçta burası Amerika falan değil, evlenmeden önce kendi yaşamınızı kurmaya çok kasmayın zorunlu kalmadıkça, zira öyle aidat şu kadar, su bu kadar diye düz bir çizgide gitmiyor harcamalar.

Ha bir de okumuyorsanız, özel bir hedef peşinde koşmuyorsanız, hali hazırda işiniz yoksa, baba parası yiyip evde yatıyorsanız ve 2500 lirayı beğenmiyorsanız net eşeksinizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...