-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 moon yarin aksam cikalimda akalim ortamlara, sonra koyalim boy boy fotograflarimizi da görsün bunlar.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Gecelerin ortamize ekibi wendigo diab yine akmışlar.. ortam zegnası da eksik olmamış... Tek Eksik ayçöree moonchild.. misal-i jön.. Akar-ı dinlemez..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Biz de paintballdan dönmüştük tam volfi ile. Berk telefon açınca ufak çaplı bir dürüm künefe buluşması iyi gider misali telefonlara sarıldık ama silth bap ve kedi bap zaten alemlere çoktan akmışlar :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Valla dün yedi de Beerport ta buluştuk eve vardığımızda saat 4 civarı idi... Yolda bir kaçPati'yi kaybetmiş olsak da =o/ Muhteşem bir geceydi! Beerport dan Sefathane'ye ordan Bronx Grippin Eşliğinde! Wendigocan Perşembe gidiyor hafta içi yine bir animasyon olayı duşunuorum ona göre shu 2 gün ii bi dinlenin derim =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dyna gelmi$ dün gece yanıma onu hatırlıyorum eshreffi de hatırlıyorum ama grisi hatırlamıyorum gerçi ben dynayı nasıl buldum onu da hatırlamıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben seni gördüm geldim yanına sen konsantre olmusdun sarkıya dokanıyom omzuna kaç kere arkın döndü baktı bana sen dönmüyordun arkadasına nedne dönmez bu dedim oda onun bekledigi sarkı cıktı konsantre oldu herhalde dedi herifle konustuk derken sen döndün "anaa senin ne işin var lan burda" fln dedin sonra sarkı bitsin gel az gerideyis dedim sende tmm dedin derken sarkı bitti baktım bizim oralara geliyonda nereye gittigini bilmiyosun uzandım dokundum omza gene döndün hemen geldin hatta orda grisle - silthide öptün fln konustuk sonra arklarının yanına gittin de ne bilim böle alkollü oldugunu cekerdim bissürü foto fln gülcek malzeme cıkardı peh :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 haha of kimbilir daa neler yaptım ben dün gece. neyse neyse resim çekmedigine göre unutuyoruz dün geceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ziyanı yok cnm yabancıya gitmedi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ehuehuehue Hasta oldum "Kedi rulz!" dedirtti bir kere daha bana... Harley gözüküyor kapının oradan,dikkatli bakınız efenim.. Fedo Generalin etkisi ile alınan bir Harley! İki tekerli bir aşk... Kedi yakında siteyi satıcak,Fedo ile beraber gazlıycaklar... 1-2 Şehir gidip,ilerki bir şehirde,kedi benzin parasını çıkarıcak koding,Hür generalde işgal ettiği toprakları haraca bağlıycak :D Hasta resim! Hasta hasta hasta! Bende istiyorum o T-shirtten! Söylenildiği üzeredir,Kedi Rulz!...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: DynamicK, 12 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ziyanı yok cnm yabancıya gitmedi işte fedakar paylaşımcı pati :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dyna sana bişiler oldu galiba bu aralar? Ne o Antalya tatilinde bişiler olduda bizimmi haberimiz yok ? =oP Yani ne bileyim geçen gün moonchild a da pek bi samami idin??? Hayırdır inşallah =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 teessüf ederim o sisin samamiliğiniz[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Samami !!! uahuaahu resilim ben resil! beynim sullandı sanırım bu kadar aksyonun üzerine işte olmak yaramadı =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 O ne surat Jimmy?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 üsülmekte haklı valla[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Neye üzülüyoruz??? Pişt Dyna sende hemen atlama öle herşeye cırmıklamim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 29 ekim antalya cıkarması için mc den talimatı aldık. Gerekli hazırlıkları harfiyen yapıyoruz.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Birdahaki Çıkarma: Antalya Çıkarması 3 Yer: antalya - Kaleiçi - THEBAR Tarih: 28 ekim Saat: 22:00 Kesin katılanlar:Diablesse, Wendigo, Zegna, Ryan, Armra, Moonch1ld, Angel3, ?(katılmak isteyenler bana bilgi verebilir) =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 13 Eylül 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bizdee bizdee =Pp[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oh zegna beyefendi, ankaradaki buluşmalara gelme, sonra antalya vs vs gez dolaş.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Evet, cikarma tarihi belli olmus. Cumhuriyet bayraminin arife gecesinde güzel bir eglence yapacagiz. Insallah bir aksilik olmaz o günlerde, hava elverisli olur. God blessing you.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -ryan-, 13 Eylül 2004 17:03 tarihinde demiş ki: Evet, cikarma tarihi belli olmus. Cumhuriyet bayraminin arife gecesinde güzel bir eglence yapacagiz. Insallah bir aksilik olmaz o günlerde, hava elverisli olur. God blessing you. tek aksilik ryan ın gelmemesi olur.. tanrım ryan ı korusun. =P[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 moon'umu isterim ben.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aman tanrım nasıl unuturum Moonch1ld ı ben! E işteyim ambale olmuş durumdayım mazur görün =oP Erutan sen antalyadamıdınkine[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 13 Eylül 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Jönsüz the bar olmaz zaten moon u mutlaka getirin oraya onu seviyoruz.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar