Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noob'a tavsiyeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gel frostmane horde tarafına. FM muhabbeti yapa yapa kasarsın :)
class falan zaten noobsun 80 kere değiştiriceksin kararını , kimsenin tavsiyesine bakma kendi oyun stilne göre karar verirsin
Mesaj tarihi:
Hata yapıyorsun. Noob anıların pvp serverında olursa daha fazla eğlenirsin. En azından ilerde anlatacak birşeylerin olur.
Şimdi pve de kimse bulaşmadan etmeden rahat rahat oynayıp öğrendikten sonra pvp ye geçersen olmaz.
Pvp serverından gözün korkmasın. Ölünce birşey kaybetmezsin. Zaten mmo da yenisin, son lvl da bekleyen arkadaşın yok. Hemen son seviyeye ulaşacaksında ne olacak?
Mesaj tarihi:
ya dur abi zaten dünya eşşek kadar, stormwindden çağırdılar gittim, görev verdi silverhelm forest mı ne öyle bir yerde sanırım çok yanlış yazmış dao labilirim neyse ben alliance'ım, horde bölgesi. İşte dağlardan geçilmiyo falan. Başka görev yapmak için aşağı gidiyorum şimdi de cidden çok büyük dünya ya, keşke mage açsaydım ilerde teleport olurdum =(
Mesaj tarihi:
Abi kuş var binsene, 1 silver'a götürüyor gideceğin yere. Kaç lvl'sin bilmiyorum ama questler genelde nasıl diyim, birbirlerini takip eden baseler şeklinde chain oluyorlar. Öyle mapin en sağına quest verdirtip en soluna yollamaz oyun. Yolluyorsa seni teleport ediyordur bir npc ya da kuşla gidebiliyor olman gerekiyordur.

Ayrıca PvP server rules! Neden dersen oyunu oynamayı PvP'de öğrenirsin. Özellikle de reskill yerken asdsaf
Mesaj tarihi:
Ya adamın verdiği yere kuş yok işte :D cücelerin ve goblinlerin şehrine var sadece. Oralar da levelımı aşıyor zaten, şimdi aşağılarda bi quest tree yapıyorum işte undead falan kesiyorum yine orman paso. Nightelf spawnından kurtulayım ormanlardan bıktım deidm daha karanlık ormana yolladılar ya kafayı yiyeceğim :(

edit: abv ya verdiği quest shadowfang keep'miş direk dungeon finderdan yapılıyormuş. Neyse yaptımi dungeondan çıkarken loading bitti oyun kilitlendi. Şimdi o karakterime giremiyorum oyun hep not responding oluyo. Ticket açtım eski tırt rogue'dan, ulan saatlerce kastım gitmesin karakter :(
Mesaj tarihi:
Aha ne yaptın aga ya. Yasak zindana girmişsin. İçerdeki görevleri kısa sürede tamamlamazsanız bir yaratığın laneti karakterinize yapışıyor. ve 9 gün oyuna giremiyorsun.
Neyse, bu fırsat sende pvp serverına girersin. Pvp serverında böyle şeyler yok. PVE serverlarının işi bu işte. Hikaye direk karakterini etkiliyor. Yol halen yakın uyarayım.
Mesaj tarihi:
Nasıl ya? Öyle bir şey demiyordu :/ neden uyarısı falan yok ki bunun? Oha şimdi 9 gün o karakterle oynayamayacak mıyım? Lan hızlı hızlı yaptık grup olarak, hiç geciktin bıdıbıdı demedi adamlar, teişekkür ettiler questi yaptım diye :(

ya trollüyosun di mi? wowwiki'den baktım shadowfang keep'e, öyle bişey yazmıyo. Noobum diye bu da yapılmz ki ama kardeim :'(
Mesaj tarihi:
Daha ne eğlenceler kaçıyorsun pve serverında. Yukarıda yaşatmaya çalıştığım noob anılarını pvp de daha fazla yaşardın.
Karşıda düşman öldürmüş seni. Camp kurmuş cesedini alıp kaçamıyorsun. O cesedi oradan alıp kaçırmaya çalışırken 40 takla atıyorsun. 2 inci bir karakteri aynı yere götürüp, karşıdaki oyuncudan AGRO alıp, cesetden uzaklaştırdıktan sonra, çıkıp diğer karaktere geçip, cesedi alıp kaçan adam görmüştüm zamanında.
Mesaj tarihi:
15 dakika beklesen, yakın mezarlıktada doğarsın, alt+f4 e gerek bile yok :P. Ama işte işi inada bindirmek zevkli geliyor.

Bende böyle bir durumda kamp kuranı, yada görevlerimde rahatsız edeni ignore listeme eklerdim. Görev yapacağım zaman, listeden silip tekrar eklemeye çalışırdım. O kişi eğer oyundaysa ignore listesine eklenirdi. Eğer oyunda değilse, böyle birisi yok diye hata verirdi. Bende gidip farm yaptığı yerdeki görevlerimi rahat rahat yapar dönerdim :P.
Eskidendi tabi bunlar. Sonradan, arkadaşın bir hesabını alır, aynı yere getirir çıkardım oyundan. Birisi rahatsız ederse, tepesine binerdim :P. Gerçi sonradan o da ana karakterini getirirdi, bende kendi ana karakterime geçmek zorunda kalırdım. O gün yalan olurdu, kasamazdık. Saçma şeyler işte. Sırf inat yüzünden :)
  • Yeni Oluştur...