Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Transferleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş kapatacak sanırım basketbol şubesini, Cevher'i vermek tam mallıkmış, beğendiğim bir oyuncu sevindim. Furkan'ı ise çok özleyecek Ksk Arena yabancıya gitmedi en azından kendi açımdan = p
Mesaj tarihi:
Ya Beşiktaş bilmiyorum, yeni bir yapılanmaya dair hiçbir şey olmadığı gibi eldekileri de harcamak için elinden geleni yapıyor gerizekalılar,

Futbol dışı branşlarda 7-8 yılda zirveden, dibe düştük. Daha da nasıl batırırız diye düşünüyorlar. Helal olsun
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Beşiktaş kapatacak sanırım basketbol şubesini, Cevher'i vermek tam mallıkmış, beğendiğim bir oyuncu sevindim. Furkan'ı ise çok özleyecek Ksk Arena yabancıya gitmedi en azından kendi açımdan = p

Furkan'ı taa Yamanlar Koleji bizim okula liseler arası turnuva için geldiğinde arkadaşın üstünden smaç vurduğundan beri takip ediyorum, çok geliştirdi kendini. Sevindim gelecekte milli takımdaki yeri kesin gibi duruyor.Hatta belki nba'e bile gidebilir.Yabancıya gitmedi hayırlı olsun..

Cevher de bayaa iyi adam niye verdi bjk acaba :S
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Güya sponsore devretcekler işte ama devredene kadar umurlarında değil. Şu efes işi olsaydı güzel olurdu, neyi bekliyorlar hala =P

abi onu da kabul etmiyor salaklar, sponsor bulundu ama basketbolu biz yönetiriz dediler. Karşılığında bok gibi de para veriyorlardı ama biz yönetimi vermeyiz diye kabul etmiyorlar.

Efes ile birleşilirse kulübü Efes'ten adamlar yönetir Acıbadem-Ülker'de olduğu gibi, onu kabul etmiyorlar. Halbuki Acıbadem ve Efes ne kadar başarılı örnekler bu birleşme, sponsorluk olaylarında, örnek alınsalar...
Mesaj tarihi:
Furkan Aldemir resmen açıklandı. Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Karşılığında da İlkan Karaman`ı kiralık olarak vermişiz, tabi + para da.

LAN!

Oktay Mahmuti'nin sportif direktör olması yönünde planlar var, ancak Zdovc henüz teklifi kabul etmedi. Şu anda İstanbul'da, görüşüyorlar.

:(:( NİYE?
Mesaj tarihi:
cidden niye :S

bide furkan için futboldan serdar eylik,erhan şentürk ve semih kaya yı fatih terim düşünmez ise öncelik karşıyaka da olucakmış.3 ünüde kiralık verirsek süper olur :D

mahmuti konusundada kafam almıyor amaç ne yani :S
Mesaj tarihi:
mahmudi reyizin etkisi devam eder umuyorum. nası bi görevi olacak adamın? çok aşina değilim tbldeki takım yapılarına.
furkan aldemir transferindeki futbolcu takası kafası da çok güzelmiş. ama genel olarak gidişat iyi gözüküyo kadroda, yalnız ermal efes'e gidecek deniyodu. okumadım başlığın tümünü ama kesinleşen bişey var mı o konuda?
edit: ermal yazılmış ya önceki sayfada ben kaçırmışım
Mesaj tarihi:
yalnız bu başarının ardından parkeden çekiliyorsa mahmudi, kendi isteğiyledir diye düşünüyorum. Kimse sen çok başarılısın ama seni sevmedik, hadi yürü git demez. Hele ki saha içinde ne de parasal konularda sorun çıkarmayan bir adamla,

Ki zaten sorunlar olsaydı adamı kulüpte tutmazlardı.
Mesaj tarihi:
Telekom tekrar güçlenmeyi kafaya takmış gibi duruyor.

Dudley'i geri alacaklarmış, Solomon da geliyor. Kambala ve Wright isimleri de söylenti de,

bir nevi TSL veteranlarını toplama da olsa son 2 seneden daha kötü bir takım olmaz. Dudley reyiz geri dönsün zaten takıma uçarız yine asdfas
  • Yeni Oluştur...