draedan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 alacak olan var mi, shipping i rezalet, 60 dolar sayiyolar, bisiler ayarlayalim[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 24 eylulde cikiyo, 2. si ben ingiltereden istiyorum en fazla 2 3 pound shipment koyuyorlar tavsiye ederim uzun suruyo ama geliyo :) sen amerikadan hangi siteden istiyorsun?yani 60 dolar dedigin icin amerika dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eet bende ısmarlayacağım beraber yapalım bişi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu battlefront hangi battlefront? bi link verirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gamestop du galba, jump to lightspeed icin bakmistim 60 dolar demisti, senin 2-3 pound shipping hangisi, beklemeye raziyim o arada crack lisini oynarim :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.gameloaded.co.uk http://www.ukgames.com Star Wars Battlefront [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Eylül 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 öss var ya bana da yazık ya bu da can ya!!!:( neyse artık alıcaz tü kaka versiyon onla sürünücez. öss bi bitsin... *!pis pis sırıtır*[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bizimde oss var ama bosverrr ;) bide uk den www.cd-wow.com var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Beyler gameloaded worldcard ile yamuk yapmaz degil mi ve güvenilir mi[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu oyun sadece yurtdışından mı getirilebiliyo ki? kopyası çıkmicak mı, orjinal serverda mı oynanıyo sadece? yani bu kadar kişi orjinal alcam diince garip geldi de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 heueh banada garip geldi:) ama ne güzel işte orjinal alıyoruz oyun piyasası legalleşiyor!! *!uçar* valla össyi boş verecem de, seneye ağlamak istemiyorum:-)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Elbette kopyasi olcak ta bazi oyunlarin kopyasi alinmazzz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Orjinal server larinda oynamak daha zevkli olacaktir eminim =)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Ringwraith55, 17 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Elbette kopyasi olcak ta bazi oyunlarin kopyasi alinmazzz :) +1/2 hiç bir oyunu almamamız gerekir aslında. ama gerek piyasa, gerek... amaan neyse:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla şu an oyuna para vercek durumum yok ama bi daha ki aya almayı dusunuyorum ben de bunu tabi gelecek yorumlara da bakmak gerek yani bf 1942 nin sw versiyonuysa gene de bi düşünmek gerekir değer mi diye?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 çok güzele benziyor. hele bi wow alayım. param ve vaktim kalırsa alırım. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar