xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Selam, 240 lirami temmuz agustos eylulde de alabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 evet okulu dondurmadığın sürece devam eder her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 muhtardan fakirlik belgesiyle gidip alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oha yazarken araya 2 post girmiş dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ödeniyor evet Cacik said: evet okulu dondurmadığın sürece devam eder her ay Dondursanda, ayrılsanda gidip iptal ettirmediğin sürece 4 yıl alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gayet iptal ettirmedim, okul sağolsun ettirmiş dondurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Eylulde kayıt yaptırmadım, ayrıldım okuldan, şuan herhangi bi ünidede görünmüyorum. Ocak ayında fark ettim 920 tl vardı hesapta. Halen yatıyor düzenli olarak her ayın 7 sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Iyi bari :) Herkese tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 e zaten tartışmaya gerek yok, her okul her işini düzenli yapmıyor, kyk da düzenli yapmıyor, sonuç olarak kesilip kesilmemesi Olasılık konusuna muktedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yahu ben geçen seneden beri alıyorum da durup bi düşününce aldığıma pişman oldum, olunca harcanıyo olmasa harcamazsın bi olay benim için, bi de mezun olunca bu devlete borçlu olmak istemiyorum ben ya, çok çalışmayı mecbur kılan bi olay oluyo o iş. iptal etsem, 2 sene içinde ödersem faizsiz ödeme gibi bişey olur mu nedir durum bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar