Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 daha az mineralli su içseniz bişey olmaz. akmina tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sarıkız rulazz.. Bu arada son 3-4 yıldır su yerine sade madensuyu içiyorum. Su içmiyorum gibi bir şey.. Ama ben internetten araştırmıştım bilinen hiç bir zararı yok diyordu ? Hem mesela özellikle avrupada kişi başına tüketim kat kat fazla. Zararı olsa içmezdi herhalde herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben de günde 2 tane falan içiyorum da. Bırakırım artık mide tembelliği falan uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "Tatar Ramazan" said: İçeçeksen kızılay iç bari Bunu söylemeye geldim. Yaz kış günde 1 tane akşam yemeğinde içiyorum. Sayesinde kolayı bıraktım. Hayatımdan çok memnunum. Özkaynak sırma sarıkız falan denedim hepsi çok yapay geldi. Deneyin beğeneceğinizi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 soda olmadan yaşayamıyorum ben resmen 2 gün içmiyim bunalıma girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayatta o kadar zararlı seyler var ki bunu takmamak gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehehe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 titanguard said: Hayatta o kadar zararlı seyler var ki bunu takmamak gerek bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Geçen traş olduktan sonra berber suratımı maden suyu ile yıkadı. Dedim napıyosun manyak, dedi yanmayı alıyor abi, ferahlık veriyor. Bir şey daha öğrendim dicem ama acaba gerçek mi yoksa fazla para almanın başka yolu mu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yok cildi gerdiği, güzelleştirdiği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Biz almanyadayken su yerine hep mineral wasser içip duruyorduk valla türkiyeye dönene kadar su nedir bilmezdim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 böbrek taşı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cilt bakımı yapanlar öneriyor gerçekten hatta buz kalıbına soda koyun her sabah bir kalıbı yüzünüze gezdirerek sürün diyorlar gerçekten işe yarıyor.valla bende günde 2-3 tane içiyorum sindirimi kolaylaştırsın diye ama tabi zararlı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: fazlası böbrek taşı. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aromalı içmeyin, kalorili onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Alzaymırın en büyük tetikleyicisi sodaymış... dedemden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o zaman kesin ayzaymırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 adın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 merhaba ben tom merhaba ben tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tamam geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar