senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 BoToX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 biri ter için botox yaptırmıştı. sesu muydu? kaça yaptırmıştı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi iğneyle koltuk altını biçtikleri mi offf ıyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: biri ter için botox yaptırmıştı. sesu muydu? kaça yaptırmıştı acaba? nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sür hacı miskini ohhhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çok şükür hacı yağımı sürüyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yav said: hangi deodorant'ı tercih ediyosunuz? kokuyu maksimum engelleyecek, hiç iz bırakmayacak, kendi parfüm kokusunun da minimum olduğu bir deo arıyorum. Bu axe'lar falan baya dandik sanırım hiç memnun kalmadım. Stick... Nivea silver serisi. Mükemmel işlevsel ve harika kokuyor. Her ne kadar çok terlemesem ve terlesem de kokmasa da, bazen acele(çoğu zaman) biyerlere yetişeceğim zaman olmadık yerde ceket çıkınca gömlekde o görüntü hoş değil. O yüzden bu şuana kadar kullandığım en sağlam ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 adam olun. http://heartscape.files.wordpress.com/2009/11/oldspice.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şu oldspice ı sırf reklamlarından dolayı alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Türkiye'de satılıyor mu ki ya? Now i am on a horse, sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Axe kullanıyorum da hiç koku bırakmıyo bende.Koltukaltımda da bi iz olmuyo yada ıslaklık falan.Kendisinin kokusu pek etkili olmadığı için problem yok. Gerçi axe + one million kullanıyorum parfüm olarak akşamları çıktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Aynen, axe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu arada axe fusion benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Cacik said: axe in temptation da iyidir , nesi dandik ki anlamadımwelcome to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 XS Black http://www.perfumezilla.com/images_product/black-deodorant-paco-rabanne-deodorant-spray-men571145.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Nivea Silver kullaniorm ben de. Hic iz birakmasi gibi bir seyle karsilasmadim, kotu goruntuyu de cok guzel engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 eskiden olsa axe derdim, fanatizm derecesinde beğeniyordum ve kullanıyordum ama ardından nivea dry impact roll-on la tanıştım, gerçekten mutluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Dartanian said: Bu arada axe fusion benim. Fusion ve dark temptation var. DT artık iyicene ayak işi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hacı şakir zeytinyağlı kullanıyorum. 1 hafta götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Deodorant kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, deodorant çeşitliliğine hazır değilsiniz. biliyorum diyeniz de tatava. nivea diyo, ara sokakta bir watsons'a uğramamıştır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nivea silver protect spray kullanıyorum pudralı ve hiç iz yapmıyor. %90'da siyah giyiyorum hiç şikayetim olmadı. siz elbisenin üzerine falan mı sıkıyorsunuz? sdfas bir de axe excite kullanıyorum o da baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bella said: Deodorant kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, deodorant çeşitliliğine hazır değilsiniz. biliyorum diyeniz de tatava. nivea diyo, ara sokakta bir watsons'a uğramamıştır mesela.a SDPIOAFJHASOPDFHASDPOFHQR7T40HIASDFLKMÇÖZCMVMŞLASDFPOİĞKWERPASDFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kullanmayın deodorant, ter kokunuzla barışık olun. Hmmmm mis. asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar