Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terörist başını sorgulayan komutan olduğum için, bana güvenin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Albay selam verirken bir sürü hata yapmış. 1.Selam verirken elinin içi görünüyor.2.Başparmak açık.3.İşaret parmağı ve orta parmak sol kaşın bitim yerinde kaş hizasına getirilmeli.4. Başparmak işaret parmağının ikinci boğumunda olmalı (Bkz.164-15 Yanaşık Düzen Talimnamesi)
Mesaj tarihi:
Ya neden yasak olsun, bütün kanallar veriyor milletin propagandasını? ODA TV yayınlıyor şu an, ben oda tv'den alıntı yapıyorum. Ne yasağı? Yasak olan anket yayınlamak, cumartesi saat 18:00'dan sonra ise her şey yasak.
Mesaj tarihi:
Fin said:

said:
Albay selam verirken bir sürü hata yapmış. 1.Selam verirken elinin içi görünüyor.2.Başparmak açık.3.İşaret parmağı ve orta parmak sol kaşın bitim yerinde kaş hizasına getirilmeli.4. Başparmak işaret parmağının ikinci boğumunda olmalı (Bkz.164-15 Yanaşık Düzen Talimnamesi)

said:

Hasan Atilla Uğur Komutanımıza başarılar dileriz.Gözümüz yollarda kaldı.Komutanımızın eşinin güzel bir sözü vardı.'Antalya'da Apo'nun da adayıvar.Apo'yu sorgulayan eşim Apo'nun adayından fazla oy almalı.Yoksa o zaman ben ölürüm .' demişti. Fedakar,cafakar Anadolu kadınını temsil eden o eli öpülesi kahraman bacımızı Antalyalılar duymuştur elbet.O bacımız bütün Antalya'yı karış karış gezdi.Şimdi sıra Antalyalılarda .2şehitler ölmez,vatan bölünmez'sözü sık sık söyleniyor.Bunun doğru olduğunu Antalyalı gösterecek sanırım.
Mesaj tarihi:
fede said:

abi yasak

said:
Pazartesi gününden, oy verme günü öncesi 11/6/2011 Cumartesi günü saat 18.00’e kadar;

Yazılı basında; ilan ve reklam yoluyla veya internet sitesi açarak; sözlü, yazılı ve görüntülü propaganda yapabileceklerine (298/55-B-1)

henuz yasak degil
Mesaj tarihi:
Bu ne aptalca bir argüman. "Terörist başını sorguladım" Bravo! Hemen madalya takalım bu arkadaşa. Çok büyük iş yapmış, imkansızı başarmış.
Akıl fikir dağıtılırken kıyıda köşede kalmasaymış iyiymiş.
Mesaj tarihi:
bundan bi kac sene once apo ilk yakalandıgında ulkeye getirilirken tv basına kilitlenip sevincten 4 köşe olan halk gel gör ki simdi o adamı getirenleri silivriye atan insana oy veriyor,bi problem var sosyolojik olarak ama cozemedim turkiyede
Mesaj tarihi:
"Garantim geçmişimdir. Antalya’da 1997-1998’de terör örgütünü kovduğum için, teröristbaşını İmralı’da sorgulayan komutan olduğum için, Antalya’nın eniştesi olduğum için bana güveniniz."

sırf bu açıklaması bile oy vermemek için yeterli! Çok saçma bir oy isteme şekli olmuş. yani hangi aklı başında insan bu açıklamasına bakarak "aa tamam bak apoyu sorgulamıs oy verelim biz buna" derki?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...