cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Tanımak isteyenler için Atilla Uğur. İlgilenmeyenler okumasın lütfen. http://www.odatv.com/n.php?n=teroristbasini-sorgulayan-komutan-oldugum-icin-bana-guvenin-0906111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oda.tv ye çok önyargılı bakıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 said: Albay selam verirken bir sürü hata yapmış. 1.Selam verirken elinin içi görünüyor.2.Başparmak açık.3.İşaret parmağı ve orta parmak sol kaşın bitim yerinde kaş hizasına getirilmeli.4. Başparmak işaret parmağının ikinci boğumunda olmalı (Bkz.164-15 Yanaşık Düzen Talimnamesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sorgulayınca ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ya neden yasak olsun, bütün kanallar veriyor milletin propagandasını? ODA TV yayınlıyor şu an, ben oda tv'den alıntı yapıyorum. Ne yasağı? Yasak olan anket yayınlamak, cumartesi saat 18:00'dan sonra ise her şey yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Kısa Zamanda Çocuğunuza İngilizce Konuşturuyoruz. Nasıl mı? Tıklayın! -Gonuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fin said: said: Albay selam verirken bir sürü hata yapmış. 1.Selam verirken elinin içi görünüyor.2.Başparmak açık.3.İşaret parmağı ve orta parmak sol kaşın bitim yerinde kaş hizasına getirilmeli.4. Başparmak işaret parmağının ikinci boğumunda olmalı (Bkz.164-15 Yanaşık Düzen Talimnamesi) said: Hasan Atilla Uğur Komutanımıza başarılar dileriz.Gözümüz yollarda kaldı.Komutanımızın eşinin güzel bir sözü vardı.'Antalya'da Apo'nun da adayıvar.Apo'yu sorgulayan eşim Apo'nun adayından fazla oy almalı.Yoksa o zaman ben ölürüm .' demişti. Fedakar,cafakar Anadolu kadınını temsil eden o eli öpülesi kahraman bacımızı Antalyalılar duymuştur elbet.O bacımız bütün Antalya'yı karış karış gezdi.Şimdi sıra Antalyalılarda .2şehitler ölmez,vatan bölünmez'sözü sık sık söyleniyor.Bunun doğru olduğunu Antalyalı gösterecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fede said: abi yasak said: Pazartesi gününden, oy verme günü öncesi 11/6/2011 Cumartesi günü saat 18.00’e kadar; Yazılı basında; ilan ve reklam yoluyla veya internet sitesi açarak; sözlü, yazılı ve görüntülü propaganda yapabileceklerine (298/55-B-1) henuz yasak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o zaman dasaa açsın diğer topikleri. kandırmış bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yazdim bende ona ragmen kitledi topigi anketti cartti curttu yasak bide yarin aksam 18.00 itibari ile hersey yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yalnz said: Kısa Zamanda Çocuğunuza İngilizce Konuşturuyoruz. Nasıl mı? Tıklayın! -Gonuş lan! ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cetintas bi get allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Karadenizlilerin hidroelektrik santralleri ile ilgili protestoları sırasında taşıdıkları pankart: -Deduler HES'tur* -Deduk siktur. *: Hidro Elektrik Santrali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu ne aptalca bir argüman. "Terörist başını sorguladım" Bravo! Hemen madalya takalım bu arkadaşa. Çok büyük iş yapmış, imkansızı başarmış. Akıl fikir dağıtılırken kıyıda köşede kalmasaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bana göre de senin yazdıkların çok aptalca flame bilmem ne. Türkiye işte, ağzı olan konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sen misin o röportajdaki çetin bilmem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 millet kavga var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bundan bi kac sene once apo ilk yakalandıgında ulkeye getirilirken tv basına kilitlenip sevincten 4 köşe olan halk gel gör ki simdi o adamı getirenleri silivriye atan insana oy veriyor,bi problem var sosyolojik olarak ama cozemedim turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Seele said: millet kavga var gelin. sdfhnlksdf yok la kavga filan aaa sende tellal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Çok pis adam sorgularım bana güvenin meclise girince milleti sorguya dizicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HeFUlOac_X4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "Garantim geçmişimdir. Antalya’da 1997-1998’de terör örgütünü kovduğum için, teröristbaşını İmralı’da sorgulayan komutan olduğum için, Antalya’nın eniştesi olduğum için bana güveniniz." sırf bu açıklaması bile oy vermemek için yeterli! Çok saçma bir oy isteme şekli olmuş. yani hangi aklı başında insan bu açıklamasına bakarak "aa tamam bak apoyu sorgulamıs oy verelim biz buna" derki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Öyle görünüyor ki cetintas. sdfhjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Apo'yu sorgularken kafasına sıkıverseydi bi tane o zaman kahraman olurdu, sorgulamak falan iş değil geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar