HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tamam da karşı cinsle edilen bi muhabbet o kankan bile olsa arkasında bi motivasyon vardır, temel psikoloji bi kere eğer hiç hoşlanmadığın bi kızsa, kankan bile olsa belli bi zaman sonra tamam hadi ben kaçıyorum olayına geçersin eğer hoşlandığın bi kızsa, kankan bile olsa tamam ben kaçıyorum muhabbetini ASLA yapmazsın edit: varsayım= tamam ben kaçıyorum diyebilen bi kişi olmalı alfa erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sıklarda konusmam seks yaparim yok olmamis anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 muhabbeti iyiyse (sana göre) hoşlanmış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Pasta said: kız muhabbetini çekmez kimse kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Kız güzel değilse niye konuşayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 örtmenim ben soruyu anlamadım. muhabbet etmekten mi her gün saatlerce başbaşa piti piti mır mır konuşmak mı kastediliyor? ona göre cevap vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o da bilmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 böyle başlıkları napae açsa da sayfalarca tartışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 konusmam agzina vurrum susmazsa hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 a seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşlanma ne abi? hoşlanmıyorsam yanında durmayı sevmiyorsam falan sohbeti iyi değildir zaten. ya da gıcıktır, çıkarcıdır, bencildir, ittir, defolsun gitsin öylesi. yok hoşlanmak dediğiniz hede çıkmaya giden yolda bir basamak olan ise kuzenimin kız arkadaşı var mesela, öle bi hoşlanma imkanı yok pek huh? swh ama sohbet süperdir, aşmıştır. 3gün sohbet ederim durmadan. soru hatalı, açık değil. ösym'ye başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Emaleth said: örtmenim ben soruyu anlamadım. muhabbet etmekten mi her gün saatlerce başbaşa piti piti mır mır konuşmak mı kastediliyor? ona göre cevap vericem. ben de anlamadım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşlanmadığın insandan kastın karşı cinsse gerçekten hoşlanmıyosam muhabbet etmem pek etsem bile 3 5 şey, zaten oda sohbeti o açıyosa. illa bişi hissetmeme gerek yok diyip muhabbetinden hoşlandığım karşı cins ise saatlerce konuşurum eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 saatlerce konuşuyorsn hoşlanıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kadinla konusulmaz. kadin dinlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sadece dinleyeceksen ayvayı yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çirkin kadınla kalabalık ortamda bile muhattap olmam ben. foreveralone.jpg.hobarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuşurum ben, konuşuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yüzüne bile bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fanatikçe aşık oldugum bi kadın olmadığı sürece genelde kafalarına kürekle saldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hoşlanmadığım kimseyle saatlerce konuşmadım. Niye konuşayım ki çok sıkıcı olur saatlerce konuşmak sdsd. Hoşlandığım insanla saatlerce konuşmaya bayılıyorum ama tabi. Ama telefonda değil mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşlanmak derken, birşeyler hissetmek anlamında olan. insan olarak sevmek oo çok kafadır severim süper arkadaş anlamı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoslanmadigin kisi zaten arkadasin oluyor ki. senin dedigin senden hoslandigini bildigin ama senin hoslanmadigin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 doğa ne acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 konuşulur tabi lan diyeceğim ama zorunluluk var işte.. konuşmayacaksın da ne yapacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar