Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Eskişehirli olmak bi şereftir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 offf, dünyanın en iyi memleketi de sizde. İstanbul'dan daha güzelsiniz, daha ortamsınız. Es-es bilmem ne çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dünyanın en güzel yeri mekke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya medine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bahreyn kopuyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mekee yok medine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://sifalokman.com/images/coca-tr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eskişehirli değilim.bişey diyen varsa eskişehire umrumda da değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yalnz said: malım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forumda beni anlamadığı gibi yanlış anlayanlar da olmuş. İstediğim şey ciddiyet üzerine kurulu falan değil. O hayat dediğinin içindeki herşeyde olduğu gibi burda da çizgi var. Aşırısı da yetersizi de ya da yanlış zamanda kullanılanı da aslolanı sağlamaz, sağlayamaz. Burda kimseye bir fikri kabul ettirmeye çalışmak gibi bir derdim de yok. Eğer olacaksa da bu forumdakilere başka fikirler olacağını da anlatmaya çalışmak olur. Ve eğer eleştiriye ne kadar aynı at gözlükleriyle bakarlarsa o kadar eleştiririm. Benden büyük olmaları da umrumda olmaz ben kendi yaptığımın farkındayken. Heralde benden uzun yıllarını harcamışsındır. Benden daha iyi biliyorsundur ki insan topluluklarında her zaman topluluğun ya da öncekilerinin yaptıkları doğru olmamıştır. Gücünü de önemsemeyenler göstermiştir sonra o topluma neyin ne olduğunu. Yaptığımın forum.paticikdeki amaca ters olduğunu kabul edene kadar kendi doğru bulduğum forum anlayışını sonuna kadar aşılamak için uğraşacağım. Ve bu sandığın gibi herkesin ciddi davrandığı bi forum olacak gibi de değil. Yazımın başında da dediğim gibi aslolanın "nasıl ve ne kadar" sağlanmasının becerildiği. Yok eğer gerçekten şu forumdaki herkes için durum bu değilse aslına bakarsak "yanlış olanı kabul etmişlerse" değil birşeyler yapmayı bir daha foruma girmem bile. Ben ne kaybederim, o forum anlayışında; hiçbir şey. Ya sen? Kendin ver cevabını kendine. Nasıl istiyorsan öyle yap. Sen ne kadar gereksiz davranırsan ben o kadar ciddi davranacağım. Sen ne kadar gereksiz ciddi davranırsan o zaman ben o kadar troller gibi davranacağım. Sonunda da senin dediğin gibi olursa eğer insanların tüm gördüklerine rağmen kabul etmek istedikleri ruhsuzluk,duygusuzluk, eğlenmenin dalga geçerek olan boyutu ise haklı çıktığını söyleyip, niye değiştirmeyi değil öyle davrandığını anlayıp giderim, forum da sizlere kalır. O süreçte ne yaptığımsa bana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi mukemmel olsun diye is yapmiyorum diyen herkes procrastination yaptiginin farkinda de mi? Kandirmayalim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Deacon said: Abi mukemmel olsun diye is yapmiyorum diyen herkes procrastination yaptiginin farkinda de mi? Kandirmayalim birbirimizi. Az önceki açıklamamın üstüne artık şunu da ekleyebilirim. Paylaşılırken, diğer insanlar neler farkettirebiliyor görüyoruz. Şurda bir kaç insan hayat sınırlarının dışında bir şeyler yapmak için uğraşırken bu sayede 0.....01lik kadar etkilenmiş olsun nelerini değiştirmiş olacak. O bir kaç insan için bile ben devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mükemmel olsun die is yapmamak die bisi olur mu lan zaten. mükemmel olsun diye is yapcaksin asil, daha cok ugrascaksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mükemmel olsun diyosan zaten hiç çalışmayacaksın.çalışırsan nasıl mükemmel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 calismazsan nasil mükemmel olcak? hic bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mükemmel olması gereken ne onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ne diyosunuz lan siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben gifted insanlari cok kiskaniyorum ya. Hakkaten nerdeyse hic calismadan mukemmellik yapanlar oluyor. Ornek goster desen gosteremem heralde. Var ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 balon said: offf, dünyanın en iyi memleketi de sizde. İstanbul'dan daha güzelsiniz, daha ortamsınız. Es-es bilmem ne çok reröre yep, aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben mükemmel yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi beni aşırı ciddiye almışsın, tamam tabiki buradaki insanları eleştirebilirsin. ama forum yani burası günlük, içinizde kalmasın patlar gibi topikler var zaten. deli gibi post kasıyor orda insanlar. yani tabi güzel bir topik açmışsın ama özel hayatındaki birşeyini eleştiriceksen giriyorsun günlüğe allah belamı versin nasıl bir hayvanım ben neden böyleyim diye ağlıyorsun, yok forumda biri birşey mi yaptı zart diye altına ayar verirsin. mesela ben içinizde kalmasın topiğini de anlamsız buluyorum ama eleştirmem yani bana ne. o topiğe girip yazacağıma garbage a konu açarım. pm atınca açıklayayım dedim trolleme gibi derdim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Pekala. Ama bilmeni isterim ki aynı içerikli konulardan oluşan bir oluşumun oluşmaması için haddinden fazla itina gösteririm. Boyut olarak ya da mertebe seviye olarak eğer benim konum çok daha ileri seviyede olacaksa temelindeki basitliğin var olmasını da önemsemem. Burası gibi. Bu yüzden istiyorum ya çoğunluğunda bu farkı anlamasını. Çünkü böyle bir olgu içerisinde trol diye kast ettiklerin de trol olmayacak. Arkadaşlarınla çok ciddi muhabbetler ederken sonunda gülerek ayrılırsınız, muhakkak canlanmıştır aklında.Bi nevi onun gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ve kendimi eleştiriyorum. İfade ederken bir şeyleri, önem verdiğim detayların hepsine değinip her birini ayrı ayrı göstermiyorum. Ya genel geçer kalıyor ya eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kızların erkek arkadaşları veya arkadaşları tarafından dikildiklerinde böyle çok önemli bir insan pozunda kaldırımda orda burda etraflarına tavır yaparak durmalarından tiskiniyorum. o kadar tiskiniyorum ki yanlarına gidip "abla ne kadar?" diyesim geliyor. sanırsın gökten zembille inmiş ve orada dururken insanlığa böyle bir lütufta falan bulunuyor. ondan sonra ukraynalı, rus, beyaz rus kızları on numara kızlar hiç hava basmıyorlar deyince "ukraynalılar zevksiz." diyonuz. nah zevksizler. tavır yok bişi yok. mis gibi kızlar işte. daha evlenememiş ama arayan türk kızı genetik havuzdan silinirsin inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dünyanın en şanssız insanlarından biriyim büyük ihtimal ve böyle olduğum için kendime 2 çift lafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar