barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: senden yüksek nerde yüksek lan. daha geçen baktım düşüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kse lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 arasla osmanla oynayınca düşüyo solo oynayınca artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 en sevmediğim yönüm zengin yakısıklı dürüst ve beyfendi olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: ben doldururum abi bu başlığı tek başıma =( Olsun dasaa. Çözüm de mi üretsek ne? Buna ne diyorsun? İste hemen onu da ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahahah kontrol etmeye oyuna girdi hangut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fazla troll donmesin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 doğru konuş it. ekmeke dedim bunu. aslında banlasak şu adamı forum rahat eder ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya facebook resmini her gün değiştiren insanlar ne kadar boş zamana sahiptir arkadaş. ne gerek var her dakka resim değiştirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Barbu o olayın nedeni başka.Ana sayfada çıkıyor ya bilmem kim profil resmini değiştird.Millet görüyor onu ana sayfasında ve girip bakıyor, resmi beğeniyor/yorum yapıyor.Bu nedenle değiştiriyolar. Edit: Eleştiri kısmını yazmamışım. Çok fazla üşengecim ve bu üşengeçliğim resmen milleti kullanıyomuşçasına gözüküyo.Bi de karşıdan gördüğüm değere karşılık veremiyorum genelde.Daha fazla dostlarıma falan değer verdiğimi belli etmem lazım. Edit2: ilk paragraf D.Bahçeli gibi olmuş ya gsaklşgamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 resim degişse yine iy iya albüm albüm doldurup 800 tane resim koyanları tebrik etmek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 insanların ne düşündüğünü gereğinden fazla umursuyorum.bırak kim ne düşünürse düşünsün diyemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben mesela bir şeye merak sardığımda da adam gibi öğrenmiyorum neymiş ne değilmiş. Sonra bir de sevdiğimdir ilgilendiğimdir diye anlatıp duruyorum daha sonra hakkını vere vere öğrenen biri geliyor beni alt edip kendimle bırakıyor. Gerçekten sağ olsun ama. Farkettirdi. Şunu bilip gördüğüm halde tipik herşeyden biraz bilen mantığına bürünüyorum ya Allah belamı versin yani. Madem merak sarıyorsun her şeyini bil. Evet evet buna da artık el atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fazla detaycilik, cok düsünmek, mükemmeliyetcilik. ama mükemmeliyetciligin yaninda ayni zamanda miskinlik! o yüzden doyuma ulasamiyo kendisi kismen. bazen fazla iyi niyet. procrastination'in bokunu cikarmak falaan filan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ne bu mükemmeliyetçilik sevdası ya. gören de hepiniz atom mühendisisiniz zannedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kes lan 1300 irl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 çabuk sinirlenirim, çabuk sönerim. tersim pistir, çok kırarım sonra üzülürüm ama. çok sabırsızım. inatçıyım. dengesizim. iyi özelliklerimin daha fazla olduğuna iannıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Tipik feminist diye özetlenebilir. kiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.vidyotup.com/video/6402/Ad%C4%B1m-Samuel--25-Ya%C5%9F%C4%B1m- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 pokemona benziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 çok zor bella ya, yani saydığın özelliklerin katsayıları o kadar yüksek ki iyi özelliğin 20 tane olsa yine kurtarmaz gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 var yani herkes gibi çirkin özelliklerim yapıcak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 olsun tabi bizim de var sdfsdf ekmek son gördüğümde çok göbek yapmıştı mesela, ben de aşırı zayıfım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: aynen bişeyi mükemmel yapamayınca sinir oluyorum iyi yapamicaksam baslamiyorum ben, mukemmelik deil sikinti. genelde hic baslamiyorum gerce, problem o galiba. baslarim lan boyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 YA PENİSİM NEDEN BU KADAR BÜYÜK? OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar