MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ana konusu var. görüşlerinizi oraya yazın lütfen. eğer ankettekinden ziyade bir şık olsaydı onu seçerdim derseniz onu paylaşırsanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2 tane komikli şık, racona ters. ayrıca 2. şıkla son şık aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi kesin kazanacak imbalanced komikli şıkkı kaldırdım.. bari anket açtığımıza değsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ulan tam o şıkka oy vermiştim bi baktım geri döndü ankete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Neydi o şık ben göremedim azından mı öpmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi yanlız duyduğuma göre sgk sitesi filan da uçmuş. bunlar mağdur etmesin vatandaşları? hükümet ve sansür kurumları hedef alınmalı sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Komikli şık hala duruyor ya, hatta ilk kez bir ankette komikli şıkka oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Lan sgk ya el atmışlarsa db ye girip beni gün sayımı arttırıp emekli yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 öbür komikli şık daha bi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 öbür komikli şık kesin alırdı abi.. hepiniz no-lifersınız... falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 komikli olan şuydu =) balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ya ilk mesajda dasaaa tarafından editlenmiştir felan demiyo ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 okudum, üfledim.. öyle editledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yetkilerini almışlar diye duydum rozeti yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Adeta bir Punisher! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 DeathWarrioR said: abi yanlız duyduğuma göre sgk sitesi filan da uçmuş. bunlar mağdur etmesin vatandaşları? hükümet ve sansür kurumları hedef alınmalı sadece...isterse 70 milyonu magdur etsin. cark duzgun donmeyince, ucu herkese dokununca bunun sesi duyulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 anon tekrar yardırmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 en çok güldüğüm kısım milletin kendini kandırmaya çalışması, "ehe ehe yapamadılar ki açılıyo ben de hala" diye ortalıkta dolanması. adamlar 1 hafta öncesinden nereye ve ne şekilde saldıracaklarını söylesin sana, saat dakika versin, senin de elinde nerdeyse sınırsız kaynak olsun, sonra gel şu hareketleri yap. patladı işte site. giremedi yurt dışından kimse, dahası yok bunun. habersiz yapılan bi eylem olsa görürdük o anemus kim yea diyenleri. ayyıldıztim denen lamer grubuna ise hiç girmiyorum bile. onlar kendi kendine apayarı bi komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yurtiçi de patlak abi, zor giriyo. serverların çoğu patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.cnnturk.com/2011/bilim.teknoloji/teknoloji/06/14/anonymous.bu.gece.yine.saldiracak/620029.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar