Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Arthur 2: Roleplaying Wargame


Norak

Öne çıkan mesajlar

2. oyun geliyor :)

savaşlar baya kalabalıklaşmış

trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=Kg5ZhHxHjRM

teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=B-_W3XBEMnM

interview:
http://www.youtube.com/watch?v=XIAiqMn3n6Q

http://www.youtube.com/watch?v=4iNfr1JRhkc

http://www.kingarthurthewargame.com/2/index.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Tamam biraz oynadım bilgileri paylaşayim.

Text questler oldugu gibi duruyor hatta bayağı bayağı derinleştirilmiş.Seslendirme koymuşlar ki baya eğlenceli olmuş seslendirmesi de. Güzel yani.
Oyunun müzikleri ve görselleri gerçekten bir total war kalitesinde sayilir.Özellikle müzikler. İlk oyunda o kadar iyi değildi hatta değildi.

Arayüz sadeleştirilmiş ama bazı bilgilere hala ulaşilabiliyor.
Oyunda savaş alanında eskiden objeleri tutarak düşmanının moralini bitirme olayi vardı. Şimdi öyle birşey yok. Tutulan bölgeler düşmanın spellshield'ini düşürüyor ki büyülerle harcayabil. Ve moral de duruyor will to fight şeklinde güzel yani

Resarch ve bina yapimi ayni şekilde kışları yapılsa da baya değiştirmişler. Genişlemiş olay. Lore topluyorsun artan lore ile researchler açiliniyor diyor ama research de ediyorsun. bu olayi tam kavrayamadım.


Birlikler hala detayli.Yani level atlayinca eskisi gibi veriyorsun upg'i.Her birliğe ekstradan pasiv bir ability vermişler.+ level ile sen abilityler alabiliyorsun. Ve birliklerin sayısı artmış ikinci savaşta binleri buluyor sayilar.

Herolar biraz OP gibi geldi bana.Eskiden birliklerin başina koyardın.Şimdi kendi birlikleri var belkide bundan ötürü early gamede dağitiyorlar,ilerleyemeden bişi demek hoş olmaz.

Heroların talent treeleri falan güzel.İtem olayı duruyor çeşitli gene.

fiefdoms ve evlilik olayı duruyor. ama ilk oyunda olan sidhe church outlaws brigands gibi parayla tutulup sağa sola salınan diplomatik kurumlari göremedim. Ama outlawların oldugundan eminim.

İlk oyundaki kamera olayından ötürü ikinci oyunda 4 çeşit kamera yönetme şekli koymuşlar hatta direk total war kamera olayi var ki büyük kolaylik olmuş.



Şey kötü ormanın içinde birlikler daha belli olsun diye sizinkiler mavi düşmanınkiler kırmızı renge bürünüyor ama biraz zoomlamak gerekiyor.

Recruit olayı casuallaştirilmiş sanırım eskiden adam gibi ordu kurmak 4 turn sürerdi.Şimdi tek turn yetiyor gibi. (belki gelişmiş ünitler fazla turn istiyordur bişi diyemem)

A.I iyi. flanklemeye çalişiyor,arkaya atli birlikler sarkıtıp okçuları taciz ediyor falan güzel single play odakli bir oyun için.

Son olarak morality chart duruyor ve baya dolu.



Gerçekten yazık çok daha salak oyunlara gösterilen ilgiyi düşününce. Dark omenı sevdiyseniz kaçirmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

absorb ediyor karşi tarafın spellshield'i varsa. ama haliyle shield zayifliyor. ama şu da var cast etmek için combata girmemen gerekiyor (bazi büyülerde) ve oyun sana haber ediyor düşman büyü yapmaya başladı diye.

4 seviye spellshield var.herolarina bağli.çok değişik şekillerde arttirabiliyorsun veya düşmanınkini azaltıyorsun. 2 nin altına düştüğünde herşeyi yemeye başliyorsun zaten. yani şey düşünme full başliyor vuruyorsun vuruyorsun azaltiyorsun ondan sonra düşmana zarar verebilirsinlik bir durum yok. resistleme şansı veriyor işte shield genel olarak. ama daha tam çözemedim mekanikleri.

bildiğin büyüler sağlam iniyor(ve efektler çok iyi) sadece eskisi kadar salla pati halledemiyorsun o işleri. savaş alanındaki objelerden gelen speller savaşi değiştirebiliyor yalnız. aynı savaşı çok farkli sonuçlarla halledebiliyorsun. 800 e 1600 lük orduyu 400 kayipla durdurdum. ki adamin ünitlerde ranklıydı.

şey de çok iyi olmuş birlikler birbirlerine girdiği zaman dökülmeye başliyorlar.öyle saatlerce birbirine engage etmiş birlikler görmüyorsun ki güzel. hele medieval 2deki gibi birliğin bir ucu şehrin ortasında diğer ucu girişinde falan olmuyor. birliklere captainler katiliyor ama ne işe yariyor tam bilmiyorum.

diğer diplomasi öğeleri duruyor. wanderers(druidler) church ve outlaws. wanderer ve churchten birlikleri bir sezonluğuna buff/debuff edebiliyorsun. outlaws direk assasin falan takiliyorlar.


cursor fixi kolay. dead legions çikmişti bu oyundan önce onun uisini bulup buna atınca düzeliyor. ara rahat bulursun.

oyun ben de paso runtime hatasi veriyor bir türlü keyfini süremedim ama olmuş. expansionlarla falan iyice coşar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...