Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare

devhochi

Öne çıkan mesajlar

ben pek beğenmedim bunu.

öylesine yapalım bitsin tarzında düşünülmüş.
hmm nerden başlasam, başlayalım bakalım devamı gelir..

ilk başta, yeterince boyut katmamışsın. Herşey birbirine girmiş, sınırlar belli olmuyor. zincir mesela, daha kalın olması lazımdı. Zincirin halkaları tek çizgi halinde değil, daha düzgün ve kalınlığı olan halkalardan oluşması lazımdı. Bir küçük elips, onu saran bir büyük elips olması lazım.

karakterin boyutu yok, normalde insanlar 3 boyutludur,i elle tutulur. bazı yerlerde yumuşak hatlar, gölgeler felan olur, sadece hat çizmişsin, kişiyi değil, sadece hat.

Adamın elindeki kılıcın sapı eğri, dikkat etmemişsin ona.

Yazı bile tam olarak ne yapmak istediğini bilemediğini çok güzel ifade ediyor.
iki tarafa ateş esiyor mesela.
rüzgar iki taraftan mı eskiyor? tek tarafa ateş esse daha iyi olmaz mıydı?

yazı yeterince düzgün olmamış, biraz da düzen, biraz daha dikkat li yazsan, daha planlı harfler çıkardı..

bir de yazının arkasındaki kılıç da çok eğri..

ilk önce yapacaklarının planlarını çıkarman lazım.
kılıcın tamamını çizceksin
üstüne yazıyı yazcaksın..
gerekirse, yazıların arkasında kalcak kılıç kısımlarını silceksin.
kabataslak bitince de gereken işlemleri yaparsın, hani göz olayı ateş olayı, yazıların kalınlaştırılması felan..

sonuncusu ve en önemlisi:
fazla tarama yapmaktan kaçın (ehehe karikatür dergilerinin en bilinen lafıdır herhalde)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlar için saolun da Bonecrusher haklı , baya bi baştan savma çizdim. Bi 10 dk uzaklaşayım derslerden dedim çiziktirdim. Ark.lar beğenince de yayınlıyayım dedim.
not: Nightmare kabus demektir.Ben onu bu anlamda kullandım :D sakın at anlaşılmasın...[signature][hline]--- www.devgames.tk ---
Sosyal ağlarda paylaş

diil.

10 dakkada bunu yaptım, çok uğraşmadım aslında, o sırada aynı zamanda amuda kalkmış duruyodum gibi şeyler bahanedir ama faydasızdır. elinizden gelienin en iyisini yapmaya çalışmalısınız her zaman. ve utanmadan çekinmeden ben uğraştım bu oldu diyebilmelisiniz. tabi istedğiniz şeyin ne olduuna bakar bu bi yandan da.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...