devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 İşte kendi çizimim olan Nightmare :D :D :D Nasıl siz karar verin ?*[signature][hline]--- www.devgames.tk --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Güzel bi karakalem. Kendini daha da geliştirmen dileğiyle...[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çok ho$ olmu$ bende ata benzer bi$iler bekliordum. ELlerine sağlıK.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Pardon güzel olmuş da,nightmare nerde? :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çok saolun. Bu karekteri dahil ederek bi çizgifilm projem vardı zaten desteğinize teşekkürler... Bu arada at anlamında Nightmare deil , çizgi dizinin adı Nightmare :D[signature][hline]--- www.devgames.tk --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 uo cuların aklına gelen tek şey at zaten mare deyince :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 mare zaten dişi at demek :)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben pek beğenmedim bunu. öylesine yapalım bitsin tarzında düşünülmüş. hmm nerden başlasam, başlayalım bakalım devamı gelir.. ilk başta, yeterince boyut katmamışsın. Herşey birbirine girmiş, sınırlar belli olmuyor. zincir mesela, daha kalın olması lazımdı. Zincirin halkaları tek çizgi halinde değil, daha düzgün ve kalınlığı olan halkalardan oluşması lazımdı. Bir küçük elips, onu saran bir büyük elips olması lazım. karakterin boyutu yok, normalde insanlar 3 boyutludur,i elle tutulur. bazı yerlerde yumuşak hatlar, gölgeler felan olur, sadece hat çizmişsin, kişiyi değil, sadece hat. Adamın elindeki kılıcın sapı eğri, dikkat etmemişsin ona. Yazı bile tam olarak ne yapmak istediğini bilemediğini çok güzel ifade ediyor. iki tarafa ateş esiyor mesela. rüzgar iki taraftan mı eskiyor? tek tarafa ateş esse daha iyi olmaz mıydı? yazı yeterince düzgün olmamış, biraz da düzen, biraz daha dikkat li yazsan, daha planlı harfler çıkardı.. bir de yazının arkasındaki kılıç da çok eğri.. ilk önce yapacaklarının planlarını çıkarman lazım. kılıcın tamamını çizceksin üstüne yazıyı yazcaksın.. gerekirse, yazıların arkasında kalcak kılıç kısımlarını silceksin. kabataslak bitince de gereken işlemleri yaparsın, hani göz olayı ateş olayı, yazıların kalınlaştırılması felan.. sonuncusu ve en önemlisi: fazla tarama yapmaktan kaçın (ehehe karikatür dergilerinin en bilinen lafıdır herhalde)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bana da biraz baştan sağma ve klişe gibi geldi... hissederek falan değil yapmış olmak için çizilmiş sanki.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tarama yok ki resimde?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: horacegoesskiing, 31 Temmuz 2004 21:22 tarihinde demiş ki: tarama yok ki resimde? tamam çaktırma o zaman :-P salladık bişiler :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu arada Nightmare kabus demek. At demek deil. UO fanatikleri sizi. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 mare dişi at demek dedim zaten, nightmare değil :horace:[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: mayfer, 31 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: mare dişi at demek dedim zaten, nightmare değil :horace: lafım sana değildi.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yorumlar için saolun da Bonecrusher haklı , baya bi baştan savma çizdim. Bi 10 dk uzaklaşayım derslerden dedim çiziktirdim. Ark.lar beğenince de yayınlıyayım dedim. not: Nightmare kabus demektir.Ben onu bu anlamda kullandım :D sakın at anlaşılmasın...[signature][hline]--- www.devgames.tk --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sabah akşam sizde UO ile yatıp kalkarsanız oyle olur :) bence güzel olmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 10 dk içinde çizilmiş ise yorum yapamam ama bence baştan savma,çok hatalı bir çizim,hani canım sıkıldı karaladım tarzında.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 e öle :D[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Uğraşırsan çok güzel şeyler elde edebilirsin bence, 10 dk'da bunu yaptığına göre bi yetenek var di mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 diil. 10 dakkada bunu yaptım, çok uğraşmadım aslında, o sırada aynı zamanda amuda kalkmış duruyodum gibi şeyler bahanedir ama faydasızdır. elinizden gelienin en iyisini yapmaya çalışmalısınız her zaman. ve utanmadan çekinmeden ben uğraştım bu oldu diyebilmelisiniz. tabi istedğiniz şeyin ne olduuna bakar bu bi yandan da.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 adım atmak nasib olmasın ki :D 10 dk da yaptım[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Güzelde o elindeki ne tesbihe benzemiş :horace:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 zincir olm o[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar