Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jagged Alliance{Back In Action}

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Machine gunlar dediğim gibi büyük bipodlu ve 5 kg üzeri silahlar, kimisi tek burstte 5x kurşun atıyor kimisi 8x ayrıca şarjörleri de ya 45 ya 50 veya daha yüksek oluyor.
RPK, KH21 ilk aklıma gelenler zaten fazla da yok oyunda, misal bir M60 veya Saw falan bile yok
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla bitirememiştim de bir ara bitireceğim, yine de 7.62 5 liraya satılırken bunu almam onu oynamayan birisi olsam. daha çok indirim bekleyeceğim şahsen.
Mesaj tarihi:
7.62 yi bi turlu crashlar dolayisiyla oynayamadim. max oyun acik kalma suresi 6dk yi zor gectigi icin sabrim el vermedi. duruyor oyun kenarda. tekrar denemek icin de tum takatimi yitirdim.

Ote yandan JA ismi kulaga cok baska geliyor, fakat stratejik yeterliligine guvendigim arkadaslarim oyundan bana cok basariliymis gibi bahsetmedikleri icin hala kararsizim.

Oyunu almamak icin tek kotu yoruma ihtiyac vardi, sanirim seninki de o oldu. Summer sale i beklemek gayet mantikli olucak galiba..
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:
Ote yandan JA ismi kulaga cok baska geliyor, fakat stratejik yeterliligine guvendigim arkadaslarim oyundan bana cok basariliymis gibi bahsetmedikleri icin hala kararsizim.
Summer sale i beklemek gayet mantikli olucak galiba..

Oyun gayet iyi hocam yamalarla birlikte iyice adam ettiler, 15 yıllık JA fanı olarak sistem değişmiş olsa bile güzel geldi bana
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçende gamersgate indiriminden almıştım steroid, buns ve hitman'le dandik bi 3lü yaptım ama akıyom. steroidin sesi beynimi sulandırdı ama :( squadda sıralamayı nasıl değiştiriyoz primary merc'ü hitman yapam bari
  • Yeni Oluştur...