White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aslında zaten sub lar la machine lerden çok machine gun la assault lar karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Machine gunlar dediğim gibi büyük bipodlu ve 5 kg üzeri silahlar, kimisi tek burstte 5x kurşun atıyor kimisi 8x ayrıca şarjörleri de ya 45 ya 50 veya daha yüksek oluyor. RPK, KH21 ilk aklıma gelenler zaten fazla da yok oyunda, misal bir M60 veya Saw falan bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Anladım, saol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 oynayan/bitiren/birakan arkadaslar bi soylese hazir indirim varken; alinir mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valla bitirememiştim de bir ara bitireceğim, yine de 7.62 5 liraya satılırken bunu almam onu oynamayan birisi olsam. daha çok indirim bekleyeceğim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 7.62 yi bi turlu crashlar dolayisiyla oynayamadim. max oyun acik kalma suresi 6dk yi zor gectigi icin sabrim el vermedi. duruyor oyun kenarda. tekrar denemek icin de tum takatimi yitirdim. Ote yandan JA ismi kulaga cok baska geliyor, fakat stratejik yeterliligine guvendigim arkadaslarim oyundan bana cok basariliymis gibi bahsetmedikleri icin hala kararsizim. Oyunu almamak icin tek kotu yoruma ihtiyac vardi, sanirim seninki de o oldu. Summer sale i beklemek gayet mantikli olucak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 unofficial yamayı yapıştırınca crash filan kalmıyordu onda aslında ama o ara henüz yeterince kapsamlı hale gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 KHaRoN said: Ote yandan JA ismi kulaga cok baska geliyor, fakat stratejik yeterliligine guvendigim arkadaslarim oyundan bana cok basariliymis gibi bahsetmedikleri icin hala kararsizim. Summer sale i beklemek gayet mantikli olucak galiba.. Oyun gayet iyi hocam yamalarla birlikte iyice adam ettiler, 15 yıllık JA fanı olarak sistem değişmiş olsa bile güzel geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 5$ olunca alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 steam sale: mezarcilar dernegi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Oyun guzel..mukemmel degil olabilirmis ama guzel..commandos+jagged tarzı bi olay olmus..ki guzel. oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Multi destegi ne derecede bu adamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 multi falan yok single oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 multi ja istiyosan şuna bakacan ama dandikmiş galiba http://jaggedalliance.gamigo.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Jagged Alliance Online'in browser tabanli, Ogame veya Zynga oyunlari ile ayni kulvarda bir oyun oldugunu goz onune alirsak oldukca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 browser olmasına browserda unity 3d motoru var yani quake live ile farmville'i aynı sınıfa soktun abi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Fena degil, hic oynayacak birsey olmazsa bakilabilir (single olan version). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yeni DLC: Ivan Dolvic, Kyle 'Shadow' Simmons and Cynthia 'Fox' Guzzman must infiltrate the enemy base deep in the woods and put a stop to his activities :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 gg'de 20 dolarmış bugün http://bit.ly/Kxc1mC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 v.1.13 ile bayağı şeyler gelmiş de pratikte görüp beğenen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 1.13 guzel de, o Back in Action degil JA2 icin. Edit: Pardon, BIA'nin son versiyonu da 1.13 imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hehe ben de Bear's Pit forumuna baktım acaba buna da mod mu yaptılar diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 fog of war ve zorluk artmişken iyi olmuş. şimdi oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cidden oyun baya farketmiş bu yeni yamalarlan, aferim firmaya feedbackleri baya dinlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 geçende gamersgate indiriminden almıştım steroid, buns ve hitman'le dandik bi 3lü yaptım ama akıyom. steroidin sesi beynimi sulandırdı ama :( squadda sıralamayı nasıl değiştiriyoz primary merc'ü hitman yapam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar