White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Arkadaşlar bu g2play deki fiyatlar çok iyi , hatta en kötüsü bile steam den iyi. Ben ilk kez duyuyorum bu siteyi steam key falan da var. Olayını tam çözemedim böyle bir altenatif varken niye steam den alim , bunlar kullanılmış falan mı ? biri bilgilendire bilirse sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kullanılmış? kullanılmış nasıl oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Box'lardan scan edip digital satıyorlar, falan diyolar, steam forumlarında pek tavsiye etmiyolar mod lar falan, 20 ytl fark için risk etmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 g2play'in sattıkları Rus keyi, e zaten her yerde 30-35 lira Rus keyiylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 genelde çoğu sudan ucuz rus keyleri, ama bazı oyunların eu versiyonları da baltık devletlerinde, rusyada, eski yugo devletlerinde falan ucuz oluyor adam 32842389543 tane retail alıp keylerini scanleyip kutularını çöpe atıp satıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Şu Rocket Rifle nanesini yine oyuna koymuşlar ya, güya hayali şeyler olmayacaktı. Üstelik law silahı, grenade launcher ve bu rocket rifle aynı ammoyu kullanıyor Ne karıştırırsınız be kardeşim şöyle hayali gereksiz icatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Oyunun inceleme videosu = http://www.oyunhabercisi.com/2012/02/14/jagged-alliance-back-in-action-videolu-inceleme/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 JA2'ye 1.13 community patch yükleyin, yüz kat daha iyi bu oyundan :). 28 Aralıkta çıkmış bu patch ama bugün gördüm efsane olmuş oyun, inanılmaz detaylandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 buna da 1.06 yaması çıktı en son, iki günde bir yama çıkardılar. bayağı fix vardı change log'da. ck2 nedeniyle ara verdim ama sonra kesin döneceğim, sarmıştı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 evet ben de 1.06 yamasını yeni yükledim, böyle sık sık yamalarla feedbackleri dinleyeceklerse gayet kalite bir oyuna dönebilir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 JEKIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 püfff ben pek begenmedim ama oynuyorum yinede tabi. bi çok şey zaten önceki sayfalarda da yazıldıgı gibi kaldırılmış ja2 ye göre. basta bu pause olayına alışamadım ama sorası ii oldu da bu dibimize girenlere ateş edemiyoruz yaw illa melee mi dalcaz?:) bide bu ele gecirdigimiz yerlerdeki militanların sayısı cok az degil mi ya gelen random enemyler cok kalabalık oluyo savunma imkansız gibi. eskiden negzel sayıyı artırabiliyoduk train flaan ediyoduk daha bi detaylıydı oyun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Az militia olan kilit noktalara ya bir grup merc bırakacan, veyahut her militiaya Ak-47+armor+helmet verecen Ben öyle yaptım Kaza yapmış kamyon bölgesi var güneye doğru mesela orada 3 tane adama 25k dolar harcadım, eğer 8-10 kişiyi tutamazlarsa mezarlarını açıp ben onları...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ben daha baslarda sayilirim ama o dediklerini yapmaya para nerde yaw:D merc 4 tane var su an baska alamiyorum bile. militanlarada cesetlerden topladigim tabancalari falan veriyorum simdilik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Elmaslar, bilezikler, ayfonlar falan var bazı haritalarda onları alıp büyük şehirlerdeki vendorlara okutarak iyi para yapabilirsin Sonra yerden gelen silahları tamir edip satarak da süper para yapılıyor, misal silahın durumu yeşilse yağdanlık ile, sarıysa temizleme kitiyle ve kırmızıysa toolkitle tamir edeceksin. Ekonomini biraz oturtunca bol bol tamir eşyası ısmırla shoptan, harcadığının mislini kazanırsın. Oyunda eksik olan bir başka şey de Armorların tamir olmaması, bildiğin para tuzağı armorlar 4-5k'ya vest alıyorum 1-2 çatışmada perti çıkıyor mecbur satıyorum:S edit: Ha bi de bence en uygun başlama takımı; Malice-Igor-Grunty üçlüsü bence, Igor zaten Grunty gelmeden katılmıyor gruba. Bu üçüne daha sonra Buns ve Grizlly'i kattım, paralanınca da Nails-Static-Cliff-Raven 4'lüsünü as kadro olarak aldım, baya iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 mercler para istemiyor zaten başlangıç hariç, zırhlar da tamir edilse para içinde yüzülürdü herhalde. dikkatli oynayıp çok dibine girmezsem adamların fazla zırh kırılmıyor. 7.62 gibi olsa esas o zaman gg olunurdu heh. onda coverage düşüyordu ve çöp oluyordu armor düşmanda hasar verebilen mermi varsa. hasar veremezse dmg almıyordu ama. ah ah 7.62'cilere vereceklerdi şu oyunu var ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 online versiyonu da open betaya girmiş: http://jaggedalliance.gamigo.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bana da yollamışlar davet ama bakamadım ck2 yüzünden, kesin deneyeceğim ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Oyunu cidden sevdim ama sorunlar da yok değil aklımda kalanları yazayım. Mesela orta mesafe tüfeklerinde sorun var gibi geldi, 30-35 metre üzeri menzilli tüfekler baya baya ağır aim oluyor, adamı önce ben görüp ateş etmek istesem de geç ateş ediyor genelde Sniper tüfeklerinde de M24 ve Dragunov baya baya ağır, PSG-1 ve Barret.50 daha iyi bunlara oranla Ayrıca oyunun en başından itibaren en iyi ekipmana shoptan veya sandıklardan ulaşabilmek pek olmamış ona da bir ayar çekilmeliydi bence Cip ve Helikopterle ulaşım yok anladığım kadarıyla, o da büyük eksiklik Oyunda Rocket Rifle saçmalığının olması en sinirimi bozan şey oldu. Bunun yanında RR, GL ve LAW hepsi rocket ammo kullanıyor, böyle global ammo yapmakta saçma olmuş, pekala farklı ammolar olabilirdi. Mortar ise zaten kafadan yok oyunda oysa güzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bu türe ilk defa başlayacak olanlara önerileriniz varmı tutorial tarzı. Oyuna giripte hiçbişey anlamadan çıkmak istemiyorum. Çok eskilerden sanırım bu oyunu oynamıştım ama baya zor gelmişti aynı oyunmu bilmiyorum o oynadığım oyunda bi haritada en köşeden başlıyoduk kare kare alanları savaşıp ele geçiriyoduk fln topici okuyunca anımsadım o oyunu. Sanki dos oyunuydu yada baya eski 2d grafikliydi emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bahsettiğin oyun bu oyunun bir önceki versiyonu yani Jagged Alliance 2 İki oyun arasındaki en büyük fark bunun smart-pause şeklinde oynanması, eski JA2 ise turn-based şeklindeydi Oyunun kendi Tutosu var içinde, zaten ilk başlarda basit düşmanlar geleceği için ordada gelişirsin oynarken Ana mantık adamlarının yapacaklarını sıraya koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Jagged Alliance Online betasi open olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ja2 oyna batuhan bu dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Arkadaşlar Birşey sorucam, bu silahların hangi türden olduğunu görmenin bir yolu varmı ? , sub machine gun, machine gun hepsi karışıyor, mac tır, m4 kendini belli eden silahlar var ama diğerleri karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Sublar mp5, mac-10, tech-9 falan işte ufak silahlar hep zaten anlaşılıyor bakınca Machine gun dediği ağır makinalı tüfekler, RPK-KH21 falan gibi bipotlu büyük silahlar, support weapon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar