Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 topic'in yarısı viktoru alıntılamış lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Rewendor said: heparı geç de, has parti akp'den bişiler çalacak galiba, akpden ona dönen gördüklerim oldu. şahsen ben akplileri inatla hasa oy versinler diye tahrik ediyorum. akp çöküşte, %42'yi geçemiycekler bu sefer. tabi mhpdeki dinci kesmi tamamen sömürmemişlerse. bi yerden kaybedip diğer taraftan kazanırlarsa pek bişe değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ehahahhas tahmin yok beyler. yassah tahmin. yok cidden yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bence dasaaa %52 ile tek başına iktidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Valla dasaaa, siyasi parti değil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adam şizoya bağladı.. hepimiz paşayız sayın obuz, sen de paşasın. ben de paşayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Beni türk moderatörlerine emanet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2 aylık bi sınav döneminin son adımı öncesi, beyin kulaktan akmaya başladı tabi. Hep onun etkisi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sınavların bitmesine az kaldı lan!!! ha gayret bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Abi yarın sayısal analiz sınavım var ve 40 alabilmek için şu an hiç bir sebebim yok ehüeh Dana gibi yattım bütün gün. Ama lineer hale getirilebilen regresyon analizi çıkacak kesin, ordan kaptım puan. Geçerim ya, 2 dönemdir hiç ders bırakmadım, son sınavda sayısal analizde mi kalıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "nutella yerim" said: Viktor said: hepar %3 alsin hello kitty kostumu giyip gezcem, sonra bayindirlik bakanliginda ise basvurcam her turlu geccek abi :D uzgunum simdiden Geçen ay yazdım her türlü iddiaya giriyorum; hepar %2yi geçemez diye aranızdan iki kişi çıktı kabul eden :D Hazırlıyorum hello kitty kostümünü yavaştan; ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ombakkombak said: "nutella yerim" said: Viktor said: hepar %3 alsin hello kitty kostumu giyip gezcem, sonra bayindirlik bakanliginda ise basvurcam her turlu geccek abi :D uzgunum simdiden Geçen ay yazdım her türlü iddiaya giriyorum; hepar %2yi geçemez diye aranızdan iki kişi çıktı kabul eden :D Hazırlıyorum hello kitty kostümünü yavaştan; ne olur ne olmaz. ikinci Kittyimiz mi geliyor ahahaha. yan yana foto ceksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: adam şizoya bağladı.. hepimiz paşayız sayın obuz, sen de paşasın. ben de paşayım.. paşa artık yasaklı kelime yalnız, kapattıracaksınız patiyi edit: hiiii!!! "yasak" da yasaklı kelimeydi bak ben de kapattıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar