fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Pasta said: abi ben progresif rock ve klasik müzik dinliyorum sen arabesk dinliyosun. yüreğimin bam teline dokunan her tür müziği dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 fede said: sen de salaksın ben bişey diyomuyum sana hala gay kovboy diyo ya. aşk var o filmde senin aşk anlayışına koyim ya of 2 tane adam diyorum adam ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim lise arakdaşlarım da burada.. hatta paticik olmasa muhtemelen görüşemeyeceğim adamlr hepsi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kermit said: fede said: sen de salaksın ben bişey diyomuyum sana hala gay kovboy diyo ya. aşk var o filmde senin aşk anlayışına koyim ya of 2 tane adam diyorum adam ADAM abi yetert zaten berkin seks yaptığı imgesi gözümü önünden gitmiyor bir de ibne kovboyları sarma KAPATIN LAN KOVBOY KONUSUNU uyuyacağım zaten rüyama girecek hepsi.. kovboylar ibneler berkelr fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bende kimse yok irl de pati de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kermit said: Lyvanna_Dolores said: kermit said: Lyvanna_Dolores said: kermit said: sen kimsin ? 14 ortak arkadaşımız var ;)) level atlaman lazım baya bi rakı için :D:D :D:D:D http://28.media.tumblr.com/tumblr_lenfk0Wbsf1qfex1bo1_500.jpg az kaldı az ha gayret ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 BabacumMostors said: abi yetert zaten berkin seks yaptığı imgesi gözümü önünden gitmiyor bir de ibne kovboyları sarma offf kuaforden yeni cikmis teyze saclariyla, yeni lise mezunu sakallariyla, incecik bedeniyle offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ;););) şu kızdan nefret ediyorum ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Pasta said: abi ben progresif rock ve klasik müzik dinliyorum sen arabesk dinliyosun. müslüm > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben de sana karşı boş değilim :);))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: BabacumMostors said: abi yetert zaten berkin seks yaptığı imgesi gözümü önünden gitmiyor bir de ibne kovboyları sarma offf kuaforden yeni cikmis teyze saclariyla, yeni lise mezunu sakallariyla, incecik bedeniyle offffffffffffff şükrü kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lyvanna_Dolores said: ben de sana karşı boş değilim :);))) ağlıyorum kahrımdan ;);):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: BabacumMostors said: abi yetert zaten berkin seks yaptığı imgesi gözümü önünden gitmiyor bir de ibne kovboyları sarma offf kuaforden yeni cikmis teyze saclariyla, yeni lise mezunu sakallariyla, incecik bedeniyle offffffffffffff ABİ! üstelik imgemde almanca konuşuyordu hıyar.. al işte serbest çağrışımdan kendim idışarıdan seks yaparken imgeledim.. ben bi pasiflora fln içip öyle yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 du bist mein lokomotiv ildeniz mi diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ildenizinin rüyasına berk girip tecavüz etse of ne güzel olurdu askhdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kermit said: şükrü kendine gel abi benim kendim hic iyi degil ya, baskasina gelsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 gel bana patlıcana oturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yine iyi kaçma debelneme şeyi olurken y-ıuyanırım fln.. ulan ya bende ayıla bayıla sevişmeye başlarsam? sen berklle beni yiyişirken düşünebiliyıor musun? allah kahretsin ölmek istiyorum bildiğin sıçtıkça sıçtı imgeler dünyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: kermit said: şükrü kendine gel abi benim kendim hic iyi degil ya, baskasina gelsem. şu çok iyiydi. twit yaparım bundan. kuruş telif vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 haydi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aquila said: kermit said: şükrü kendine gel abi benim kendim hic iyi degil ya, baskasina gelsem. niye lan başınmı ağrıyo bu akşam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 oyle diil olm o, tatlim sana agri kesici aldim diye baslican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dünden razi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hayır dedim ama şöyle birşey var hani harbiden aşık olduysan bi deneyebilirsin ama bi zaman sonra illa patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar