Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ortaokul sonda okumuştumsanırım bunun türkçe'ye çevrilmiş romanlarını. ilk göz ağrım hobbit ve sonrasında yüzüklerin efendisi idi, beni fantastik kurguyla tanıştıran eserler. ancak beni dragonlance daha çok etkilemişti. chronicles deniyor sanırım o seriye. yıllar sonrasında çizgi romanlarını okudum tekrar, birçok yer kırpılmış olsa da, kaç yıl öncesine götürdü beni çizgi romanlar. özellikle sturm'lu sahneler hoşuma gitti, laurana'nın yaptıkları etkiledi. bazı şeyleri hatırlıyordum ama hikayede en çok sevdiğim iki karakter olduklarını farkettim. flint ve tas eğlenceli ikili tabii o ayrı. dragonlance'ten birkaç kitap daha okumuşluğum var. ruhdöveni türkçeye çevrilmeden önce alıp okumuştum mesela, ama bir arkadaşım aldı onu bir daha da geri alamadım :P ikiz kardeşler hakkında kitaplar türkçe'ye çevrilmişti, onları da okudum. elimde more leaves from the inn of the last home kitabı vardı, onu da kaybetmişim. dragonlance tales diye bir koleksiyon kitabı var, o daha duruyor. bu ekibin çocuklarıydı, fifth saga'ydı felan karıştı gitti. 10 senedir takip bile edemiyorum dragonlance'i. efsaneler üçlemesi kitaplarından sonrasında geçen, okunması gereken veya ilginç hikayeler neler var? bir yerden başlayıp geri dönmek istiyorum krynn'e. bu arada time of twins'in çizgi romanı varmış herhalde ama üçlemenin diğerleri çıkmamış gördüğüm kadarıyla. keşke onlar da olaymış. bir tekrar etmiş olurduk.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dragonlancede 2 seri war okunmasi gereken chronicles legends gerisi yan kitap tek tek alip okuyabilirsin war of souls seriside guzel yane okursan ama 5th age raitlin chronicles var soulforce ve brother at arms onlarda guzel huma hakkinda kitaplar var guzel vinas solamnus var cok kotu yane ozetle yukarda soledigin 2 + 2 disinda cok sart kitap yok dragons of summer flame gecis oldugundan okunabilir ama 5th age geri kalan herseyi gaz dokup yakmak laizm
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bence soulforge chronicles'tan daha okunası.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İlla ki Margeret&Tracy okuyacaksan, Death Gate oku, iki seri dl den sonra.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ab deathgate ayri bi seri daha entresan okunmali tabide dragonlancede guzeldir tam bonea gore saf temiz bi dunya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 >dragonlance http://i.imgur.com/LqkbB.jpg
Öne çıkan mesajlar