BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://s1.directupload.net/images/110409/3lejvy7v.swf şunu gördükçe hüzünleniyorum.. hatta bugün aklıma geldi içim nasıl ezildi anlatamam ya aynı şekilde hisseden var mı merak ettim
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 her hayvanın yavrusu, minik hali güzeldir derler ya.. bunlar çok çirkin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 evlatlık baykuş almak istyiyorum ziledikçe.. içim eziliyor ya :(
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sonra onlara vakfıkebir ekmeği ile saldır di mi? olmaz
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstlerine basılmış halde görsem, üstlerine tükürürüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstüne basılmış hallerinin üstlerinde tükürük görsem "HAYVANLAAAARRRRRRRRRR" diye bağırır. isyan ederim
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstüne basanlarin ve tükürenlerin agzina bayat eppekle vururum. vicdansizlaaaaaaaar
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 işte benim bi tanem yaa.. adaleti sağlıyor hemen. büyük güç büyük sorumluluk getirir tabii.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Pasta said: *saçını okşar* hehe hadi bakalım kes len sincap *fittik atar*
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: her hayvanın yavrusu, minik hali güzeldir derler ya.. bunlar çok çirkin
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 MelvinUdall said: hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın. ben de gençken satanistim biraz, güzel de bi sesim var, konserde böyle salardım abi civcivleri sahneye, sonra zıplaya zıplaya üzerlerinde bi hal olurdum. bunları görünce o aklıma geldi
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 orcinalini de buldum http://www.youtube.com/watch?v=Gr8qDzfiAjA&feature=related
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 MelvinUdall said: hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın. şu yazdıklarında azıcık gerçeklik payı varsa, umarım ölürsün.
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 uzun vadede hepimiz ölüyüz zaten. nasıl bir bedduadır bu? "umarım en yakın zamanda ölürsün." dersen daha iyi olur yani.
Öne çıkan mesajlar