Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eppek var mı panpa? (bir hüzün esintisi)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın.

ben de gençken satanistim biraz, güzel de bi sesim var, konserde böyle salardım abi civcivleri sahneye, sonra zıplaya zıplaya üzerlerinde bi hal olurdum. bunları görünce o aklıma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

şu yazdıklarında azıcık gerçeklik payı varsa, umarım ölürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...