BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://s1.directupload.net/images/110409/3lejvy7v.swf şunu gördükçe hüzünleniyorum.. hatta bugün aklıma geldi içim nasıl ezildi anlatamam ya aynı şekilde hisseden var mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kırılgan bir yapın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 her hayvanın yavrusu, minik hali güzeldir derler ya.. bunlar çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 evlatlık baykuş almak istyiyorum ziledikçe.. içim eziliyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sonra onlara vakfıkebir ekmeği ile saldır di mi? olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kücük küccük fatih terimler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 görsem üstlerin basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstlerine basılmış halde görsem, üstlerine tükürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstüne basılmış hallerinin üstlerinde tükürük görsem "HAYVANLAAAARRRRRRRRRR" diye bağırır. isyan ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstüne basanlarin ve tükürenlerin agzina bayat eppekle vururum. vicdansizlaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 *saçını okşar* hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 işte benim bi tanem yaa.. adaleti sağlıyor hemen. büyük güç büyük sorumluluk getirir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Pasta said: *saçını okşar* hehe hadi bakalım kes len sincap *fittik atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hem çirkinler , hem sevimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 öyle bi dünya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: her hayvanın yavrusu, minik hali güzeldir derler ya.. bunlar çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 MelvinUdall said: hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın. ben de gençken satanistim biraz, güzel de bi sesim var, konserde böyle salardım abi civcivleri sahneye, sonra zıplaya zıplaya üzerlerinde bi hal olurdum. bunları görünce o aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 orcinalini de buldum http://www.youtube.com/watch?v=Gr8qDzfiAjA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 MelvinUdall said: hahaha küçükken tatillerde pazarda satılan civcivleri alır eve getirir biraz aç ve susuz bıraktıktan sonra boğarak veya ezerek öldürürdük. kuzenimin oyuncak bir tavuğu vardı onunla üstlerine baskı uygulardık artan şiddetlerde. en sonunda ya havasızlıktan ya iç organları falan zedelendiğinden ölürlerdi. çok zavallı görünürlerdi. onları hatırlattı bana şimdi bunlar. tekmeyle balkondan aşağıya postalıyacaksın. şu yazdıklarında azıcık gerçeklik payı varsa, umarım ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 uzun vadede hepimiz ölüyüz zaten. nasıl bir bedduadır bu? "umarım en yakın zamanda ölürsün." dersen daha iyi olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar