Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Embeded olmuo heral Pump It şarkısını tahminimce doğuda bir ilde okulda değişik bir şekilde klip çekmişler. Küçük çocuklar fln hoş. Pedo değilim lan, çocuk işte hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 niye ikişer tane başlık açılıyor bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 pump it bu vardı bir de. http://www.youtube.com/watch?v=k0I9wDLKZX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gHDxz0KPOns&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hahah cok hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ciddi emek video direk. Süper olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 türkiye'de böyle atraksiyonlar görünce şaşırmıyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 küheylan said: pump it bu vardı bir de. http://www.youtube.com/watch?v=k0I9wDLKZX4 1:05deki ceyda düvenci değil mi lan kızıl? Daha önce izlemiştim de dikkat etmemiştim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Nimet'e ilettim gereğini yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ilköğretimin yaptığı daha samimi daha güzel daha komikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 O videoda da olan bir arkadaşımın en büyük kıvanç kaynağı idi Ceyda Düvenci bizim okulda oluum sürekli görüyorum ara ara konuşuyoruz falan diye. Ne salak adammış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 BabacumMostors said: ilköğretimin yaptığı daha samimi daha güzel daha komikli süper ilk öğretimli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ırk olarak çirkiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 BabacumMostors said: ilköğretimin yaptığı daha samimi daha güzel daha komikli katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 zaten kadir has üniversitesine gönderme niteliği taşıyor bu video ve kadir hasta yapılandan kat kat daha başarılı. insanlar büyüyünce ne çirkin egolu yaratıklar oluyormuş bu iki videoya bakarak anlayabilirsiniz. çocukların dünya umurunda değil rahat rahat takılıyorlar gel gör ki kadir has üniversitesindeki büyük egolar kasılmışta kasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 amma kasmışsın be. egolar falan adamlar ne güzel video çekmiş abi ne kasıyorsun izle gül ya öeagh de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: ırk olarak çirkiniz. filmlerde,dizilerde gördügün yabancı cocuklar ajanslardan getirtilme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar