spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 blizzard seneler once bi hizmete başlamıştı hatırladıgım kısmı ben cd keylerimi oraya girip istediğim zaman dijital download edebiliyordum. bu hizmeti google da arasamda bulamadım bileniniz varmi? edit bulabildiğim tek şey Blizzard Opens Digital Download Store, Beta Lottery; Old CD Keys Redeemable for Downloads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 www.battle.net burda üyelik alıp keylerini giriyosun daha sonra manage gamesten indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 teşekkür ederim aradıgım buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 diğer firmalarda da yok mu acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 steam, gog, ea var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Çok iyi düşünülmüş bir olay. Diablo 2 yi aldım cd ler sorunlu çıkmıştı. 3-5 dakikada battle.net den indirip kurdum ve oynamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Oha çok mantıklı ve ben niye daha önce düşünemedim bunu. Benim de D2 LoD CD'si bozuk, isosunu çekip ondan kuruyodum her seferinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar