thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Seven Samurai Godfather 1-2-3 Terminator 1-2 Star Wars tüm Episodelar Fast And Furious ilk film BraveHeart Scarface Untouchables Scary Movie 1-2 LOTR 1-2-3 Gladiator 10 Things I hate About You Army Of Darkness Fight Club Berserk Vampire Hunter D Bloodlust Akira Aklıma ilk gelenler [signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: [Bu mesaj thasaad tarafından 28 Mayıs 2004 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 godfather I-II-III lotr matrix serisi 28 days laters fight club saving private ryan band of brothers daha aklıma gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 blast from the past (özellikle fallout ve alicia silverstone sevenler izlesin, romantik komedi) school of rock (rock sevenler ve özelliklere gitarlara ilgi duyanlara önerilir)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Elephant Spirited Away[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girl Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 1- face off 2-the ring (filmi izledikten sonra telefon çaldı ya ben koptum daha) 3-ocean's eleven bazıları da baya saçmalamış.mesela "cube" ü hiç tavsiye etmem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yazıldı mı bilmiyorum ama the sleepers[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Elm Sokaginda Kabus Serisi Chucky Topkapi(Ingilizlerin Istanbul'da cevirdigi bir film[Ingilizler olmayabilir belki ama onlardi galiba]) Superman Serisi Isaretler(bence)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Apache, 11 Mayıs 2004 23:15 tarihinde demiş ki: Piyanist +5[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: girl, 13 Ağustos 2004 19:43 tarihinde demiş ki: 3-ocean's eleven bazıları da baya saçmalamış.mesela "cube" ü hiç tavsiye etmem küp izlenmezse yazık olur .. beğenin ya da beğenmeyin kübü herkes en az 1 kere izlemeli bence. ayrıca ocean's eleven da gayet izlenmezse olur bir eğlencelik film[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Hypercube mü? yoksa cube mü? Bence ikiside saçma ama çok güsel kurgulanmış. Bu arada bunu seyretmeden ölmeyi aklınızdan bile geçirmeyin :D : May The Movie...[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 time machine[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 the message tabii ki... dr. strangelove da süper ve izlenesi bi filmdir.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Catch Me If You Can[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 American History X son zamanların en iyi anti-faşist filmi türkçesi "Geçmişin Gölgesinde" başrol Edward Norton[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sole bı suzdum topıc ı de kımse yazmamıs sanırım leon[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hackers[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: jacabo, 14 Ağustos 2004 14:02 tarihinde demiş ki: leon Nathalie Portman için izlenir o film.(Jean Reno'yu da unutmayyalım)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Nathalie Portman için izlenir o film seni sübyancııı :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... NEyse,iyi olur yani :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Good Will Hunting - Can Dostum the Big Lebowski - Büyük Lebowski Eyes Wide Shut - Gözleri Tamamen Kapali the Ninth Gate - Dokuzuncu Kapi Ghost in the Shell - Kabuktaki Hayalet Dark City - Karanlik Sehir Matrix, Dune, Star Wars gibi milyonlarca fan a sahip filmlerde kaçirilmamali derim. (izlemeyen oldugunuda zannetmiyorum ama :p)[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Godfather I-II-III Lotr I-II-III Matrix I-II-III piyanist saving private ryan Fight Club Akıl oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yazılanlara +1 :) ve öheyy kimsenin aklına gelmemiş Die Hard serisi :) bi de "sinek" (ingilizcesini bilmiorum the fly deildir herhal?) aslında Jackal da var başkaa başkaa.... hmmm... *!kafasını kaşır* contact de olabilir :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 braveheart the matrix star wars episode IV-V-VI indiana jones triology the mummy *!...sanki bir tane daha vardı!*[signature][hline]*!May the Force be with you...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 *!...aklına gelir* jurassic park[signature][hline]*!May the Force be with you...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 lord of the ring 1-2-3 Matrix 1-2-3 truva Jurassic park-1-2 Piyanist Yeşil yol[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar