Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mechanic[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 trail of the pink panther revenge of the pink panther the pink panther strikes again the return of pink panther the pink panther the shot in the dark kesinlikle izlenmeli hepsi izlenmeli çok çok izlenmeli :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Forrest Gump Godfather I-II-III Lotr I-II-III Scarface Bravehearth Black Hawk Down Saving Private Ryan Donnie Darko[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 14 Mayıs 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yanliş oldu [Bu mesaj MrMedia tarafından 14 Mayıs 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ran Seven Samurai Heat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Forrest Gump Piyanist[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 drakula istanbulda showtv.net te var sanirim ilk renkli drakula filmi diye duymustum,tabi dogruysa[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 dün verildi zaten cnbc-e'de rain man[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 evet bence de Rain man... Scary Movie Serisi (Hep klasik film olacak değil ya) The Ring Yeşil Yol bu arada konu dışı ama ocean's eleven'ı görünce aklıma geldi, dün Brad Pitt'in tv'de "ocean's twelve'in çekimlerine başladık dediğini duydum konuyu bilen varmı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 1-Şener Şen in bütün şerefsiz tiplemeli filmleri mutlaka.özellikle ağa rolleri, buna ek zügürt aga gibi bir dram da kacırılmamalı. 2-12 maymun 3-Leon 4-Akira (anime) 5-Scarface 6-Good fellas 7-Midnight express (vay bize haaa) 8-natural born killers 9-İndiana Jones - Raiders of the Lost Ark 10-Lotr serisi 11-Matrix serisi 12-Godfather serisi 13-geleceğe dönüş serisi 14-Star wars serisi 15-American history X 16-Big Lebowski 17-Blade runnler 18-Braveheart 19-The Doors 20-Amelie 21-Dark City 22-Vampire hunter D (anime) 23-Er ryan ı kurtarmak 24-Ölü ozanlar dernegi (kitabı daha makbuldür) 25-Otomatik portakal 26-Full metal jacket 27-E.T 28-jurrasic park 1 29-Vampirle görüşme 30-Batı çephesinde yeni birşey yok (bazı kanallar ve yayın evleri "batı cephesinde degişen birşey yok" olarak çevirdi. kitaptır aynı zamanda) benden bi otuzluk liste size.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 devam 31-ilk kan ve rambo 2 32-Oscar 33-tango ve cash 34-kazablanka 35-Crow 36-Beethoven (filmin ismi "aşkın gücü"ydü sanırım) 37-Vikingler 38-Spartaküs 39-Gladiator 40-Mad Max 41-Baddal Gazi 42-Tomruk 43-Eşkiya 44-Rain man (soundtrack herkez bilir) 45-stalingrad (siyah beyaz)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 devam 46-pulp fiction 47-rezarvuar köpekleri (testesteron bombası derdi cnbc-e) 48-Tibette 7 yıl 49-seven 50-Conan the barbarian[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aaa kimse Road Trip yazmamış olmuyo böyle amaaaa çıkçıkçık *!kafasını sallar* bi de The Last Castle[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 izlemedim onu güzelse bulıyım bi yerden. 51-gridlock 52-forrest gump 53-memento 54-john malkovich olmak 55-Angelica nın külleri 56-trainspotting 57-requem for a dream 58-shitlerin listesi 59-hayat güzeldir 60-stargate düşünüp tarıyorum aklımda türünde salam olanları secip yazıyorum . kült filimler aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: LvL_Sabo, 14 Mayıs 2004 19:43 tarihinde demiş ki: dün verildi zaten cnbc-e'de rain man eeth yaaa harika bi filmdi o[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Bıshop, 14 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki: 58-shitlerin listesi schindler'in listesi olacak herhalde bu haliyle biraz komik olmuş ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bishop ne kadar guzel film varsa yazmis listesindeki eksiklerimi en kisa surede tammalayacam eheh. birde cok begendigim bir film vari ancak adini tam hatirlamiyorum konusunu anlatayim bilen bir iki kisi cikar elbet. butun katiller suclular bir mekanda toplanir hepsi silahsizdir silahlar yavas yavas dagitilir son kalan 3 kisiye yuksek miktarda para kalir. adi olumcul oyun tarzi bisydi. muzikleri cok hosuma gitmisti karakterlerde cok hostu.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: crepuscolo, 15 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki: schindler'in listesi olacak herhalde bu haliyle biraz komik olmuş ? ;)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 61- Çağrı maaahahhaha üzgünüm yaptım bunu 61. seyredilmeden ölünürse boş gidileçek film.soundtrack i yeter.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Lütfen çok bilmişlik yaptığımı sanma, ara ara ara, sonunda böyle buldum; Angela's Ashes... Angelica yazınca baya bi kastı alet bulana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 usual suspects söylendi mi ? söylenmediyse ben söylüyorum =) yüce bi filmdir ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ne angelica sı ya Angela tabiki.sorry yazarını yazimde telefi olsun Frank McCourt :P[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bakın bi ton yalış yazım olabilir orda kusura bakmayın artık beni 61 en ii filmim :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 16 Mayıs 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 jurassic park tabi ya 1 kisi soylemis sadece o da 28. mi ne... Super bir filmdi 1 hafta etkisinden kurtulamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 28 de ama yani sıra olarak degil o o filmlerin hepsi 1. benim için[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar