-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dogumgunun kutlu olsun!! Istersen Mutfak Rehberi sayfasindan pasta tariflerine bakabilirsin, bende ilk birkac denememde pastami yakmistim ama calisinca oluyor, umarim seneye kendi dogumgunu pastani yapabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lolwatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Doğum gününüz kutlu olsun, mutlu ve sağlıklı senelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lyvanna_Dolores said: bana yaş pasta tarifi yazdırmayın gece gece ama kek değil pandispanya yapman lazım. kekle ağır olur krema. edit: nice senelere tarifini degil kendisini istiyorum senden pastanin doom gunumde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hii sen istersinde ben yapmammı be senkom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Drall said: goldbären said: pudingi pişirmeden mi sürüyosun yoksa danette olarak mı? iyi ki doğdunuz da forumumuza kaydoldunuz doktorötkerin 3 dakkada soğuk sütle karıştırdığın zımbırtılar var o olur, alpellanın puding var o olur. diyosan ki "dostum pişirmesiz demişin ama bunda pişirme var", al sana iki alternatif. diyosan ki yok la iyi niyetle meraktan sordum, ben pudingi sütle kaynatıp yapmayı tercih ederim böyle bi pastada(pişirmeliymiş yani aslında sfdg). eheh yok abi hemen PÖŞÖRMÖSÖZ DÖMÖŞSÖN ZÖNCÜLÜ ÇOKTO diye yazdım ehehe. hazır pudingler daha güzel diyip üste çıkabilirdin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar