Loex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dil dile değmeden dil öğrenilmez der giderim
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: dil dile değmeden dil öğrenilmez, güneye in bu yaz Konu almanca olunca degmekten ziyade french kiss hatta bademcik ameliyati ve hatta endoskopi falan yapman gerekiyo. Onun ardindan bile garanti yok.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vaniLLe said: <'.'> ama dün naaptigimi falan hatirlayamayabiliyorum. öyle bi yamukluk var. şu çok talihsiz bi post olmuş
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi adamlar sınav diye kol gibi şeyi dayadılar zaten neymiş efendim 7prozent allein oturuomuşta 1960da şimdi 37prozentmiş 2020de 43mü ne olacakmış tey allam banane das kommt mir spanisch vor.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://de.justin.tv/ Burdan live channela tıkla. Çok güzel streamler var. Ben StarCraft oynarken arkaya koyuyorum müzik yerine korku filmi dinliyorum . Chat kanallarıda var streamlerin, oradan yazışabilirsin insanlarla.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kermit said: vaniLLe said: <'.'> ama dün naaptigimi falan hatirlayamayabiliyorum. öyle bi yamukluk var. şu çok talihsiz bi post olmuş hayor, olmamis.
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sağolun tavsiyeler için, livemocha ve busuu yu biliyorum ve kullanıyorum gayet keyifli oluyor hatta rosetta stone indirdim azimle ilerliyorum :)
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 almancam vaniLLe'dan iyi. iyi forumlar.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vaniLLe said: kermit said: vaniLLe said: <'.'> ama dün naaptigimi falan hatirlayamayabiliyorum. öyle bi yamukluk var. şu çok talihsiz bi post olmuş hayor, olmamis. hadi hadi olmuş baya
screwy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dizi olarak alman bi tek Türkisch für Anfänger izledim iyiydi Film: Die Welle Keinohrhasen Jurgen Vogel ve Til Schweiger in oynadıgı tum filmlerde olabilir.. Jurgen Baskan inanılmazdır.. Tabiki fatih akın filmleri de izlenebilir.. Im Juli falan da cok iyiydi..
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mahidevran said: almancam vaniLLe'dan iyi. iyi forumlar. ben 8bucccuk senedir burdayim sen? ayrica üstüne almanyada dogdum. 1 senede almancami gelistirip alamanlari sinavda gectim! ezdim. ben hitlersem sen de yahudi olursun anca! doomgünün tekrar kutlu ossun, mazel tov ^__^
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hanginizin avrupa birliği testisli sertifikası var lan, sertifikalar çıksın ortaya.
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vaniLLe said: Mahidevran said: almancam vaniLLe'dan iyi. iyi forumlar. ben 8bucccuk senedir burdayim sen? ayrica üstüne almanyada dogdum. 1 senede almancami gelistirip alamanlari sinavda gectim! ezdim. ben hitlersem sen de yahudi olursun anca! doomgünün tekrar kutlu ossun, mazel tov ^__^ hmm: 2005 te kayıt olmuşsun 8 buçuk senedir almanyadasın o zaman; 18 yaşında kayıt olmuşsun paticik'e, şimdi 23 yaşındasın, 15 yaşında almanyaya gitmişsin
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hepsini topla 40. -.- yok patiye üye oldugumda 17 yasindaydim, simdi 23. yanlis hesapladin.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 "Ben hitlersem sen de yahudi olursun anca!" Bir alman atasözü mü ?
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 almanca konusunda hirkesle kapışırım.
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pipet said: RTL izle budur. lisedeyken izliyodum kablolu tvde.en son alien filmi vardi baktim çogu seyi anliyorum sonraki sene 2. yabanci dil olarak almanca geldi 2 falan almistim. 2 almak çok komik geldi bide
mightee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vaniLLe said: hepsini topla 40. -.- yok patiye üye oldugumda 17 yasindaydim, simdi 23. yanlis hesapladin. :(
GEd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xNctd63sD58 Temel sebep bu almancanın zor olmasının
Öne çıkan mesajlar