nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 del piero: "her sene bi o... forması çıkarıyorlar, keşke serie B'de kalsaydık da göze batmasaydık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masquerade said: BMunich http://www.footballshirtculture.com/images/Bayern-Munich-11-12-adidas-home-football-shirt-a.jpg Keşke Gs de şöyle sade ama şık bir forma yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o formanın ortasına turk telekom yaz bakayım sık olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi ben telekom'un niye o kadar boktan reklam verdiğini hiç anlamıyorum. Hani kendi logosunu verse gayet şık olabilir, hadi vermek istemiyorsun TTnet logosu var, bence yine gayet şık olur. Ama Arial ile TÜRK TELEKOM yazmak nedir ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bitlis kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fenerin bankasya forması düşmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DarKRideR said: abi ben telekom'un niye o kadar boktan reklam verdiğini hiç anlamıyorum. Hani kendi logosunu verse gayet şık olabilir, hadi vermek istemiyorsun TTnet logosu var, bence yine gayet şık olur. Ama Arial ile TÜRK TELEKOM yazmak nedir ya, arial ile yazmak derken??? alakası yok arialla fontun :) kendi logosu asıl çok kötü. ayrıca o açık mavinin rengi bir türlü tutmuyor dsadas kasınş iş :) Bence yapılabilecek en güzel şekilde reklam veriyorlar. sadece yazı yazarek. TTNET'in turuncusunun nasıl sırıtacağını hiç düşündün mü? :) ayrıca münih forması her sene olduğu gibi yardırıyor. Almanya forması havasında. adamlar kendi ülkesini kayırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://rsm.haber365.com/H/1293263643_13_gs_forma_2.jpg ufaklar ama google'ladım, Arial olmasa da ki geyiğine dedim onu, gayet düz yazı fontu ile yazılmış firma ismi. Hem TS'nin hemde GS'nin reklamları gayet rezil bence o açıdan, üstteki iki logo olsa bence kat kat daha iyi olurdu. İlla firmanın logosundaki kendi renkleri kullanılacak diye birşey yok. Bembeyaz TTnet logosu bence en iyisi olurdu. edit: img kodu terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ttnet bi derece de türk telekom logosu formada direk fatura hissi uyandırıyor hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ttnet de su anki kadar olmasa da kotu bence. logo cok iyi ama renk degisikligi uygulayarak kullanılabilir. avea zamanı iyiydi ya. bugune kadar cıkardıgımız en iyi parcalı forma. arkası full kırmızı ve yazılar beyaz. http://www.ajansspor.com/wallpaper/w/wallpaper_56_Milan_Baros_800x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 onu bunu bilmem de gelmiş geçmiş en kötü forma reklamı aria'nındır heralde, bi formayla bu kadar alakasız olur. hatta o dönemki formalar en kötü gs formaları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o dönem beşiktaş'ın da kollarında vardı aria yanlış hatırlamıyorsam, direk göz zevkinin içine ediyordu. Hatta 100. yıldaki bütün iyi formaların kollarındaki Aria, moral bozmaya fazlasıyla yetiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi gayet düz dediğin font Türk Telekom'un kurumsal fontu ve gayet tüz de değil. T-Mobile'ın fontuna bak hele bi. geçen sene direk T-Mobile yazıyordu munih formasında. Aidiyet duygularımı kabartmayın benim! iki kurumda renklerde esneklik yapabiliyor ama bildiğin kötü oluyor. Type logo mantığı her zaman daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi nasıl kurumsal logo ya, benim babam bölge müdürü TT'de, ben bir kere o düz beyaz fontun kullanıldığını görmedim. Eşantiyon için dağıtılan çantalarda bile son linklediğim forma daki TT logosu kullanılıyor. En kötü mavi renkte iki düz TT logosu kullanılıyor. bir ton ajanda, defter, kalem gelir bizim eve, hepsinde düz Türk Telekom logosu var, klasik olan diyeyim. Şuan benim laptopumu babamlar alıp tatile gitti diye şirketin laptopunu kullanıyorum, hani şu formadaki TT logosuna en çok benzeyen şey bu laptopun değişmeyen, sabit arka planıdır. http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/Adsz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 olm bu masaüstü değiştireli yaklaşık 6-7 ay geçti :) domain'e sokun şu bilgisayarı :) ben boşuna mı wallpaper yapıyorum şirkette hahaha abi bu farklı bir font. Türk Telekom yazısının fontu farklı. Şu an nerdeyse 1 seneden fazla önceki konsepti gösteriyosun bana :) bende TT'de çalışıyorum be baya bir çalışma yapıyorum içerde yani, kurumsal kimlik adına çalışanlarla temastayım filan devamlı. Formada yazan font ile şu gösterdiğin bir mi? istersen gönderirim sana fontu bile :) hangi bölge bu arada? ist-II herhalde? :p edit: bu arada logo kullanılıyor çünkü kurumsal hediyelerden bahsediyosun. Evet ikisinide pazarlama yapıyor ama sponsporluk olayı daha farklı işliyor işte. formada logo cidden kötü. TT Spor klübünün formasında logo var işte, ya da basket takımında. cidden kötü duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ne bilim abi dolapta duruyordu pc, benim pc'ye hacı koyunca babamlar bunu verdiler asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar