Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan Büyüdükçe Yalnızlaşıyor mu?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

şehir değişiklikleri bile araya mesafe koyuyor her şekilde.
evlilik, arkadaşlık ilişkilerinin soğumasındaki 1 numaralı etken.
eğer arkadaşın evlendi ve sen bekarsan senede bi falan görüşürsünüz(eğer yenge ortak arakdaş grubundan değilse).

şair boşa dememiş yalnızlık ömür boyu diye.

ha bi de yukardaki mesaj da çok doğru.
görüşmek isteyen adam 1-2 saat olsa da yaratır. ben oy vermeye erkenden gidiyorum arkadaşları göreyim diye ama gel gör ki arkadaşlar tatilden oy verme günü dönecekmiş. ayıp lan. 1 gün erken dönemiyon mu
Sosyal ağlarda paylaş

braaavoooo egomanyak arkadaşlarım.

yalnızlığını inkar edenlerin sayısı o kadar fazla ki.

bizi yalnızlaştıran bu toplum ve sistemin düzeni, insanlar değil. gerçi insanlar da rollerine yapışıp birbirlerini dışlıyolar.

herkes ben merkezci ego sapığı bütün olay bu

yoksa hepimiz aynı yerden geliyoruz, bi millet farkına varsa 2012de devrim yapıcaz da ksdjf
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene her hafta, max 2 haftada bir buluştuğum on numara insanlardan, biri milano, biri winnipeg-kanada'ya, bir diğeri amerika'ya gitti, ben de almanya'dayım zaten, böyle dağılmış olduk. bildiğin üzülüyo insan düşününce. ulan diyorsun ne güzel her hafta çıkıp takılıyorduk. kanka dediğin olay yaş ilerledikçe alışması zorlanılan bişi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların yaklaşık 10 senede bir çevreleri değişiyor, yirmili yaşlar da bu değişim en çok göze battığı yaşlar olduğundan normaldir.

Lise + üniversitede biriktirilen bütün kankalar tek tek çalışmaya, farklı şehirlere/ülkelere gitmeye başlıyorlar ya da siz gidiyorsunuz bir yerlere.

Tabii girilen ortamda yeni insanlarla tanışacaksınız, yeni kankalarınız olacak. Aynı ortamın insanları olduğunuzdan daha fazla vakit geçirebileceksiniz vs. öyle öyle gidecek.

Problem artık görüşmenizin zorlaştığı insanlarda diretiyor olmanız olabilir. Tamam süper arkadaşlarınızdır, kafa denginizdir de o mesafe uzayacak işte.

Öyle yani. Giden gidecek, kalanlarla az görüşmeye mahkum kalacaksınız, yeni arkadaşlarınız da çoğunluk göreceğiniz insanlara dönüşecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...