import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Selam , PS3 üm açılmıyor , HDD semboli gibi olan 1. ışık devamlı sarı yanıyor. Bi ara evde elektrik gitti geldi , o yüzden mi oldu acaba ? Gerçi zaten kapalıydı o sırada , standby daydı ama. ElectroWorld'den almıştım ama faturasını bulamasam bi sıkıntı olur mu ? Sanki taklaya geldi benim yapabileceğim birşey yok gibi duruyor alet. ---- Bu mesajı yazarken bi baktım ışık sönmüş ana menü gelmiş , taktım BlueRay i , bu seferde oyunun yüklenmesi acayip uzun sürüyor , ışık yanık şekilde kalıyor. Anlıycağınız her process normalin 10 katı gibi bir zaman alıyor nerdeyse. Komple bozulsa daha iyiydi , bizim TR de servisler , e abi çalışıyor işte diyip 30. gün geri veriyorlar falan adamı uyuz ediorlar :D Var mı kullanıcı tarafından yapılabilecek bir müdahale? Edit : Şimdide ışık söndü ama ana menüye gelemedik bir türlü Edit 2 : Ulan yanlış yere oldu galiba konu , bozulunca heycanla Konsol'a çakıverdim topici , neyse gerekli yerlere taşına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yellow light of death diye geçiyo o hata xboxtaki kırmızı ışık gibin bişi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 fatura değil de garanti belgesiyle bir sony bayisine git, yenisini alırsın 10 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Garanti kapsamında yenisini verirler mi ? Fatura için mızmızlanırlar mı ? Bu fatura gösterme işini anlamıyorum ben , gösterince ne kazanıyorlarsa. Fatura ile garantinin ne alakası varsa , tam türk işi. Edit : Hmm garanti belgesi he , inşallah kutusunda duruyordur . Annem falan atmamıştır bu ne la diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 garanti belgesini istiyorlar diye hatırlıyorum (zorlarsan seri numarası üzerinden de ispatlayabilirsin). fatura götürmemistim ben. kontrole gönderiyorlar, sonra yenisi geliyor eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Garantiyi de , faturayı da buldum , iyi sotelemişim zamanında heheh. sony'nin sitesindeki sony center'lara mı götüreyim , ElectroWorld'e mi götüreyim ? Direk götürsem daha hızlı mı olur snç , yoksa farketmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sony center'a götür. boşver electroworld'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o değilde benim dediğim doğru mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bilmiyorum ki , sarı ışık hatası gibi duruyor ama , arada sönüyor sarı ışık . Hiç sönmese ve mal gibi kalsa ekran daha memnun olucaktım , aleti zorlayıp zorlayıp bi şekilde çalıştırırlar falan şimdi , al yaptık deyip geri ittirmesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sony'nin merkezine garanti belgesi ile gidersen faturaya falan gerek yok, direk incelemeye alıyorlar ve veriyorlar yenisini aletin, sarı ışık hatası birde, garantiden her şekilde geri alırsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Benzer bir sorun bende de olmuştu sanırım, bir süre elektrikten tamamen kestikten sonra sorunsuz çalışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Oha 7 Haziranda bozulmuş PS3 üm , ben hala götürmedim , bgn açtım , çalışıyor ama zorlanıyor. Hdd process olan yerlerde özellikle . Şimdi götürsem , bizim öküz Türk servis , abi çalışıyor işte diyip geri vericek büyük ihtimal. Nyse bayramda kullanayım bakayım nasıl gidicek , nasılsa şimdi versem de 9 gün hiçbişey yapmıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kim kimin feyki la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 fatura lazim derlerse aldigin yerle bi gorus bi nushasini 5 sene saklamak zorundalar bi haftaya aslinin aynidir sekilde fotokopisini yollarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yahu arkadas. bu alet neden hala ilk gunku gibi pahalı? kac sene oldu cıkalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 İlk çıktığındaki fiyatın yarısına alabiliyorsun şu an garantili marantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 garantili marantili 900 TL yahu. dandik bi konsol icin o kadar para verilir mi. kac sene onceki teknoloji yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 900 TL den ucuzdur ya. gerçi dolar uçtu diye zam gelmiş olabilirmi bilmiyorum. Hatırladığım daha ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hala gayet iyi ps3 de, ben 1 sene önce 800e aldım garantili. Şimdi 700e hatta kampanya denk getirirsen 600e alabiliyorsun. Çıktığında 1500tl falandı. İnsaf. Gayet ucuzladı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ee sadece 320gb olanı var ve oyunla birlikte sattıkları icin fiyatlar boyle. oyunsuz 160gb modeli yok piyasada mesela. onu almak istesem alamıyorum. bi gh, bi de pc'de olmayan oyunlar icin istiyorum konsol. ama onlar icin bile degmez su kadar para bayılmaya bence. gh zaten arkadaslarla oynanmadı mı zevkli olmuyor, onu da ps kafelerde hallediyorum. ama bi heavy rain, red dead redemption falan oynayamamak cok koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Benimki kaç gblık hatırlamıyorum da sony shop'tan almıştım ben direk. E sony'nin elinde her modeli vardır diye düşünüyorum garantili olarak. Ha artık satılmayan outdated ürün istiyorsan da çok şey istiyorsun yani :D 600-700 lira gayet mantıklı bir fiyat bence zira oyunun çalışmama olasılığı yok. Ekran kartına uymadı direct x hatası verdi o bu falan salak şeylerle uğraştırmıyo. Yok ekran kartın ati, o yüzdne takılıyo nvidia olsa takılmaz gibi salka şey yok. Tüm oyunlar aynı donanıma yapılıyo mis. Yayılarak oynamak da cabası. O konfor için eskimiş sistem de olsa verilir o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben sorun yasamıyorum pc'de oynarken. dx hatası falan da duymadım daha once. bi penth demisti gecenlerde xbox savunmak icin. onla da baya dalga gecildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 e çünkü hemen çözülüyor ama gereksiz uğraş işte. Sorun yaşamaman şansın, ben de yaşamadım ama yaşayan çok oluyo, özellikle ATI kullananlar lol. nvidia'dan şaşmamak lazım da sonuçta yeni oyun çıkınca "acaba kaç fps'de hangi detayda oynarım" düşüncesi yok. Takıyosun oynuyosun mis. O yüzden konsolları PC'lere göre seviyorum. Soyguncu değil adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla 3 sene oldu pc'yi toplayalı. ati 4850 var. gayet temiz black ops falan oynuyorum. arada bir takıldıgı oluyor ama ayarlar fullde, o kadar olur. ps3 ün oyunları sıkıntısız acması degil de pc'de olmayan oyunları oynatması ve bluray'e sahip olması cazip tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ama o kadar high end bilgisayarlar da pahalı işte :/ Haklı olduğun nokta var tabi en az bi konsol ve bi pc olmalı ki çıkan kaliteli oyunların %70ini en azından oynayabil. Beğenine göre nintendoyu şutlasan, xbox da exclusive çıkarmayı bırakıyor sanırım. Demek ki bi pc ve bi ps3 gayet iyi ve yeterli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar