Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 ümdeki sıkıntı

import

Öne çıkan mesajlar

Selam ,
PS3 üm açılmıyor , HDD semboli gibi olan 1. ışık devamlı sarı yanıyor. Bi ara evde elektrik gitti geldi , o yüzden mi oldu acaba ? Gerçi zaten kapalıydı o sırada , standby daydı ama.

ElectroWorld'den almıştım ama faturasını bulamasam bi sıkıntı olur mu ? Sanki taklaya geldi benim yapabileceğim birşey yok gibi duruyor alet.

---- Bu mesajı yazarken bi baktım ışık sönmüş ana menü gelmiş , taktım BlueRay i , bu seferde oyunun yüklenmesi acayip uzun sürüyor , ışık yanık şekilde kalıyor. Anlıycağınız her process normalin 10 katı gibi bir zaman alıyor nerdeyse. Komple bozulsa daha iyiydi , bizim TR de servisler , e abi çalışıyor işte diyip 30. gün geri veriyorlar falan adamı uyuz ediorlar :D

Var mı kullanıcı tarafından yapılabilecek bir müdahale?

Edit : Şimdide ışık söndü ama ana menüye gelemedik bir türlü

Edit 2 : Ulan yanlış yere oldu galiba konu , bozulunca heycanla Konsol'a çakıverdim topici , neyse gerekli yerlere taşına .
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti kapsamında yenisini verirler mi ? Fatura için mızmızlanırlar mı ? Bu fatura gösterme işini anlamıyorum ben , gösterince ne kazanıyorlarsa. Fatura ile garantinin ne alakası varsa , tam türk işi.

Edit : Hmm garanti belgesi he , inşallah kutusunda duruyordur . Annem falan atmamıştır bu ne la diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Oha 7 Haziranda bozulmuş PS3 üm , ben hala götürmedim , bgn açtım , çalışıyor ama zorlanıyor. Hdd process olan yerlerde özellikle . Şimdi götürsem , bizim öküz Türk servis , abi çalışıyor işte diyip geri vericek büyük ihtimal.
Nyse bayramda kullanayım bakayım nasıl gidicek , nasılsa şimdi versem de 9 gün hiçbişey yapmıcaklar
Sosyal ağlarda paylaş

ee sadece 320gb olanı var ve oyunla birlikte sattıkları icin fiyatlar boyle. oyunsuz 160gb modeli yok piyasada mesela. onu almak istesem alamıyorum.

bi gh, bi de pc'de olmayan oyunlar icin istiyorum konsol. ama onlar icin bile degmez su kadar para bayılmaya bence. gh zaten arkadaslarla oynanmadı mı zevkli olmuyor, onu da ps kafelerde hallediyorum.

ama bi heavy rain, red dead redemption falan oynayamamak cok koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki kaç gblık hatırlamıyorum da sony shop'tan almıştım ben direk. E sony'nin elinde her modeli vardır diye düşünüyorum garantili olarak. Ha artık satılmayan outdated ürün istiyorsan da çok şey istiyorsun yani :D 600-700 lira gayet mantıklı bir fiyat bence zira oyunun çalışmama olasılığı yok. Ekran kartına uymadı direct x hatası verdi o bu falan salak şeylerle uğraştırmıyo. Yok ekran kartın ati, o yüzdne takılıyo nvidia olsa takılmaz gibi salka şey yok. Tüm oyunlar aynı donanıma yapılıyo mis. Yayılarak oynamak da cabası. O konfor için eskimiş sistem de olsa verilir o para
Sosyal ağlarda paylaş

e çünkü hemen çözülüyor ama gereksiz uğraş işte.

Sorun yaşamaman şansın, ben de yaşamadım ama yaşayan çok oluyo, özellikle ATI kullananlar lol. nvidia'dan şaşmamak lazım

da sonuçta yeni oyun çıkınca "acaba kaç fps'de hangi detayda oynarım" düşüncesi yok. Takıyosun oynuyosun mis. O yüzden konsolları PC'lere göre seviyorum. Soyguncu değil adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o kadar high end bilgisayarlar da pahalı işte :/ Haklı olduğun nokta var tabi en az bi konsol ve bi pc olmalı ki çıkan kaliteli oyunların %70ini en azından oynayabil. Beğenine göre nintendoyu şutlasan, xbox da exclusive çıkarmayı bırakıyor sanırım. Demek ki bi pc ve bi ps3 gayet iyi ve yeterli :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...