Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTF dedirten stumble...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apple'ın hep yaptığı şey abi bu, varolan teknolojiyi allayıp pullayıp düzgün bi OS ve düzgün bi GUI ile çıkartmak. Hatta başlarda kırpılmış oluyo biçok özelliği, sonradan jenerasyon adı altında o özelliği geri koyuyolar.
Mesaj tarihi:
genel olarak apple'a para verme sebebi, rakiplerine göre teknik özellik açısından üstün olması değil. basit, güzel görünen şeyler yapması. şaşırmayın veya küfretmeyin artık apple a boş yere.
Mesaj tarihi:
pad'lerin ipad'le cıkmıs oldugunu zanneden insanlar icin wtf olabilir. ama yaygınlastırdıgı ve populerlestirdigi kesin. ben hala anlamsız buluyorum bu aletleri. ya da benim isime yaramayacagını dusundugum icin oyle geliyor.
Mesaj tarihi:
sadece ve sadece eglence urunu bence. ama onu da tam olarak tanımlayamıyorsun bu alette. yani icin alınacak sey degil, muzik icin hic degil, internete girip islerimi halledeyim desen onu da ancak yarım yamalak yaparsın.

smartphone ve netbook arasında bir kategoriye sokulabilir tabletler. bana hala sadece bir cocuga alınabilecek guzel ve pahalı bir hediye gibi geliyor.

bana verseler ne yaparım diye dusunuyorum mesela. isteyken zaten kurcalamam mumkun degil. eve geldigimde pc basında oluyorum, e pc varken tablette ne yapacagım? ancak ucakta, otobuste falan isime yarar. e seyahat sırasında da oyalanmak icin iphone ya da her hangi bir smartphone'a sahip olan biri ipad'e neden ihtiyac duysun?
Mesaj tarihi:
toggie said:

sadece ve sadece eglence urunu bence. ama onu da tam olarak tanımlayamıyorsun bu alette. yani icin alınacak sey degil, muzik icin hic degil, internete girip islerimi halledeyim desen onu da ancak yarım yamalak yaparsın.

smartphone ve netbook arasında bir kategoriye sokulabilir tabletler. bana hala sadece bir cocuga alınabilecek guzel ve pahalı bir hediye gibi geliyor.

bana verseler ne yaparım diye dusunuyorum mesela. isteyken zaten kurcalamam mumkun degil. eve geldigimde pc basında oluyorum, e pc varken tablette ne yapacagım? ancak ucakta, otobuste falan isime yarar. e seyahat sırasında da oyalanmak icin iphone ya da her hangi bir smartphone'a sahip olan biri ipad'e neden ihtiyac duysun?

güzel özetlemiş
(tu)
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

seyehat sirasinda oyalanmak icin tablet degil handheld konsol bile alinmamali. eger aklinizdan yolculukta gecirdiginiz 2-3 saati verimli kullanmak gecmiyorsa hic tablet tasasina girmeyin.

ne zaman girmeliyiz bu tasaya diye soruyorum iste. alanlar hangi sebepten aldıgını soylesinler. tabi ki herkesin kendine gore mantıklı bir sebebi vardır. seyahat sırasında da gayet vakit gecirmelik bir urun tabletler, neden olmasın?

oturarak degil de yatarak email'ime bakıcam, paticik'e girecem diye de tablet almam yani.
  • Yeni Oluştur...