Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Stumble da bir anda karşıma çıktı. İlginç...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 apple in olayı ios zaten,ayrica o hp nin ekran cozunurlugu ile ipad inkinin alakası yok
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Apple'ın hep yaptığı şey abi bu, varolan teknolojiyi allayıp pullayıp düzgün bi OS ve düzgün bi GUI ile çıkartmak. Hatta başlarda kırpılmış oluyo biçok özelliği, sonradan jenerasyon adı altında o özelliği geri koyuyolar.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 beygir yarıştırmıyoruz burada, önemli olan teknolojiyi kullanılabilir hale getirmek. hp tablet kullanmıştım bi ara. bildiğin rezillikti.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bunun bi de rosetta stone olanı var. o daha bi acaip. welcome to internet bu arada.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bunun nesi wtf dedirtti? 2003'teki laptopla simdikini karsilastirirsan da neredeyse ayni tablo?
forçen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 genel olarak apple'a para verme sebebi, rakiplerine göre teknik özellik açısından üstün olması değil. basit, güzel görünen şeyler yapması. şaşırmayın veya küfretmeyin artık apple a boş yere.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ayni saat hizinda calisiyor olmasi islemcinin ayni gucte oldugunu gostermez. bu ayni kafayla 15 sene onceki arabalarin da kadran 240 gosteriyor.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pad'lerin ipad'le cıkmıs oldugunu zanneden insanlar icin wtf olabilir. ama yaygınlastırdıgı ve populerlestirdigi kesin. ben hala anlamsız buluyorum bu aletleri. ya da benim isime yaramayacagını dusundugum icin oyle geliyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kullanım alanlarına göre oranlarsak anlamsız aslında.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sadece ve sadece eglence urunu bence. ama onu da tam olarak tanımlayamıyorsun bu alette. yani icin alınacak sey degil, muzik icin hic degil, internete girip islerimi halledeyim desen onu da ancak yarım yamalak yaparsın. smartphone ve netbook arasında bir kategoriye sokulabilir tabletler. bana hala sadece bir cocuga alınabilecek guzel ve pahalı bir hediye gibi geliyor. bana verseler ne yaparım diye dusunuyorum mesela. isteyken zaten kurcalamam mumkun degil. eve geldigimde pc basında oluyorum, e pc varken tablette ne yapacagım? ancak ucakta, otobuste falan isime yarar. e seyahat sırasında da oyalanmak icin iphone ya da her hangi bir smartphone'a sahip olan biri ipad'e neden ihtiyac duysun?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 seyehat sirasinda oyalanmak icin tablet degil handheld konsol bile alinmamali. eger aklinizdan yolculukta gecirdiginiz 2-3 saati verimli kullanmak gecmiyorsa hic tablet tasasina girmeyin.
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 toggie said: sadece ve sadece eglence urunu bence. ama onu da tam olarak tanımlayamıyorsun bu alette. yani icin alınacak sey degil, muzik icin hic degil, internete girip islerimi halledeyim desen onu da ancak yarım yamalak yaparsın. smartphone ve netbook arasında bir kategoriye sokulabilir tabletler. bana hala sadece bir cocuga alınabilecek guzel ve pahalı bir hediye gibi geliyor. bana verseler ne yaparım diye dusunuyorum mesela. isteyken zaten kurcalamam mumkun degil. eve geldigimde pc basında oluyorum, e pc varken tablette ne yapacagım? ancak ucakta, otobuste falan isime yarar. e seyahat sırasında da oyalanmak icin iphone ya da her hangi bir smartphone'a sahip olan biri ipad'e neden ihtiyac duysun? güzel özetlemiş (tu)
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 net yatarak e-mail kontrol et, forum gez vs. ? bütün gün oturmaktan sıkılmıyor musun?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mum_Chamber said: seyehat sirasinda oyalanmak icin tablet degil handheld konsol bile alinmamali. eger aklinizdan yolculukta gecirdiginiz 2-3 saati verimli kullanmak gecmiyorsa hic tablet tasasina girmeyin. ne zaman girmeliyiz bu tasaya diye soruyorum iste. alanlar hangi sebepten aldıgını soylesinler. tabi ki herkesin kendine gore mantıklı bir sebebi vardır. seyahat sırasında da gayet vakit gecirmelik bir urun tabletler, neden olmasın? oturarak degil de yatarak email'ime bakıcam, paticik'e girecem diye de tablet almam yani.
Öne çıkan mesajlar