-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Baya bilgi depoladım harbiden saolun arkadaşlar..
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: BOccOB, 17 Eylül 2004 15:27 tarihinde demiş ki: gamalı haçta eski uygarlıklar tarafından kullanılan bir sembolmüş L Love, Luck, Life ve Light ı sembolize ediyor... eski uygarlıklar ingilizce mi kullanıyor?
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 latince desen fortunadan kaybediyon abi onda :)[signature][hline]...valla!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ehu. gamalı haç bi çok uygarlıkta kullanılmış bi simgedir yine gerçekten. ayrıca kusursuz karede de özel bi yeri vardır matematikle ilgilenenler bilir. osmanlıda da kullanılmış bi sembol gamalı haç. bunun da ötesinde japonyada da sıklıkla kullanılan bi simge kendisi. hatta blade of the immortaldaki manji kardeşimizin sırtında da görebilirsiniz kendisini ters olarak. manji zaten bu sembolün adı oluyo budizmdeki. o da nickneymi filan derken öeh dedim kendi kendime böyle şeyler oldu.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 arkadaşlar ilk mesajda dendiği gibi ateş toprak vsyi simgeler her bir uç ve farkındaysanız ters yıldızdır.. Stanizm hristiyanlık karşıtı bir din olduğundan bunu da dünya adına gelmiş herşeyi yıkmak gibi bir anlamda kullanmışlardır..Aslında satanizm işareti ters hacdır ki dediğim gibi satanizm hristiyanlık karşıtı olarak ortaya çıkmış bir dindir(hatta haçlı seferleri sırasında)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: BOccOB, 17 Eylül 2004 15:27 tarihinde demiş ki: gamalı haç dediğimizde de aklımıza hep naziler geliyor? halbuki gamalı haçta eski uygarlıklar tarafından şans için kullanılan bir sembolmüş. 4 tane L harfinin bir araya gelmesinden oluşuyor ve her bir L Love, Luck, Life ve Light ı sembolize ediyor... ehu yok boyle birsey eski uygarlik dedigin bi kizilderili (kizilderili diye hatirliyorum) kabilesinin simgesi. ne ingilizceyle ne latinceyle alakasi var. nazi kardeslerimizde onlardan almistir bu gamali hac dediginiz seyi. ama bu kizilderili kabilesi zamaninda naziler kadar piyasa olmadigi icin nazi geliyor aklimiza gamali hac gorunce. huzur icinde yatsin.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 benim bildiğim kadarıyla vodoo büyücüleri çağırdıkları ruh veya iblisleri pentegramın içinde hapis bir şekilde tutarlar istediklerini yaptırırlar ve geri yollarlardı ama yine de bundan tam olarak emin değilim yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuş olmam lazım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki: Bu arada insanlar nickleriyle özdeşmeli bence. Mesela cüce cüce değil, Ps: Head hakkında yorum yapmak istemiyorum. Azını topla.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Bonecrusher, 17 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki: buyur cuce, baltan... Bayılıyorsun dimi bunu yapmaya ehehe :-p Not: kargam hasta kılıçıda bileyciye verdim kavga çıkmasın :-P[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Saol kuzum. Valla Pentegramin bir turlu anlami olabilir. Ama david starla ilgisi yoktur o 6 taraflidir fazla ucmus arkadas. Genel anlamı Cember icine hapsedilmis seytandr ayinlerde ruh cart curt cagrılırken, encin ortada cikar cember cikmasini engeller. Ama bin kitapta binbir aciklamasi olabilir bu durumun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar