Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagram..

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, pentagram dediğimizde akla hep stanistlik gleiyor. Neden? Pentagram şeytanın bi sembolü falan deil aslında. Eski voodoo büyücüleri, tarikatlar falan kötü ruhları-iblisleri-cinleri kovmak için evlerinin bir yerine çizerlermiş. Amaç bunlardan savunmakmış kendilerini. Şeytana tapınmakla hiç bi alakası olduğunu sanmıyorum. Fakat Pentagram armalı bi t-shirt giyseniz size satanist muamelesi yapıyorlar. Benim ne işim olur şeytanla falan. Çizimi güzel. ayrıca anlamıda uydurulmuş olan stanistlik işaretiyle bi alakasıda yok.

Birde Pentagram Hayatı simgeliyor bildiğim kadarıyla. Yıldızın her bir ucu ana bir elementi temsil ediyor. Ateş, Hava, Su, Toprak, Bir de İnsan dı sanırım..

Sizin bildikleriniz nedir arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

satanistlerin sembolü yıldız.yani pentagramdaki $eklin yuvarlagını katma.en azından bana böyle açıklamı$tı bi dükkan sahibi (takı fln satan dükkan). pentagramdada yıldız oldugu icin millet satanist diyorda aslında alakası yok sadece $ekil benserligi.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

satanizmin sembolu de 5 köşeli yıldızdır. yani pentagram. farklı kültür ve inanışlarda farklı şeyleri sembol etse de ilkel maji ve dinlerde bile kötüyü sembolize etmiştir...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 16 Eylül 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
satanizmin sembolu de 5 köşeli yıldızdır. yani pentagram. farklı kültür ve inanışlarda farklı şeyleri sembol etse de ilkel maji ve dinlerde bile kötüyü sembolize etmiştir...

pentagramda yıldızın kö$elerinden geçen bi yuvarlak yok muydu?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 16 Eylül 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 16 Eylül 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
satanizmin sembolu de 5 köşeli yıldızdır. yani pentagram. farklı kültür ve inanışlarda farklı şeyleri sembol etse de ilkel maji ve dinlerde bile kötüyü sembolize etmiştir...

pentagramda yıldızın kö$elerinden geçen bi yuvarlak yok muydu?

dediğim gibi penta=5 . yıldızın ismi o. ama şeytan çağırma ayinlerinde gelen ruhların çıkışını engellemek için çizilen sınırı temsil eder o yuvarlak[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

peh adamda yanlı$ biliyodu yada palavra sıktı =).hani türk biri demi$ olsaydı neyse der geçerdimde yabancı diyince =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

o pentegram dediginiz resimdeki olay Yahudiler in bir simgesi. hatta kendisi İbranicede Magen David diye geçer . Turkcesi David'in yıldızıdır. satanizmle bir alakasi yok. Hatta yıldızın kendisini Israil bayragının ustundede gorebilirsiniz[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Sosyal ağlarda paylaş

pentagram grup olarak hastasıyım, belki de demir demirkan nedeni olabilir. anatolia'da sertab erener lead vocal yapıyor, müthiş...

ehem neyse pentagram diyorduk şeytan diyorduk,
valla pit fiend ve hell knight çağırmak için kullanıyorum ben, kanka olduk onlarla. Onun dışında şeytanlar kötüdür pentagram pis kakadır, tiksiniriz ailecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 16 Eylül 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
Pentagramın sadece yıldızdır etrafında cember olmaz. UO daki yanlıs yanı =)

ben uo ya göre demedim ztn lol.gördüğüm bi kolyede vardı ondan öyle dedim.ztn o muhabetten girip konu$mu$tuk adamla bu satanist muhabetini.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

simdi
pentagram besli yildizdir, etrafinad cember vardir, ve bi ucu yukari bakar, yani bildigimiz cemberli yildiz
wiccanlrin isareti, cin felsefesinde kullanilan bi isaret
cin felsefesinde ruh ortadadir, dier 5 elementin birlesimidir (metal 5. element)
wiccanlarda da ruh tepedekidir iste, dier 4 u de vardir, hepsi birbirine baglidir (cember olmazsa hepsi birbirine bagli olamaz, sadece biri ikisine bagli olabilir, bu onemli)

satanistlerinki ise baphomet denen gene cemberli 5li yildizdir, ama bi ucu asagi bakar, her 5 kose kecinin yuzunu olusturur, dip sakali, alt iki kulaklari, ust iki boynuzlarini.

Bu arada satanistligin ne oldugunu ogrenmeden konusmayin lutfen, nette birazcik olsun arastirma yapin, yoksa konusma hakkini kendinizde bulmamalisiniz. BI girin google a satanism falan yazin yeter yani cikan ilk 3 siteye baksaniz.

on yargi cehaletden dogar, bilincli cehalet de aptalliktir.

iblis cagirma falan wiccan seyleridir genelde, daha dogrusu pagan kulturunun, fakat domine olmus dinlerden biri tarafindan cok guzel insanlari kontrol etmek icin kotu olan diye gosterilmistir, bu konu cok hassas o yuzden tartismayin derim[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada insanlar nickleriyle özdeşmeli bence.
Mesela cüce cüce değil, Diablesse'in dişi şeytanlıkla alakası bile yok çok şirin böyle iyilik meleği hede hödö, hele wendigo, ulan nicke bakıyosun "Heralde öküz gibi bir heriftir, böyle nick aldığına göre" bi bakıyosun, smurf gibi bi adam üstelik gitar çalıyor.

Wendigo dediğin beyaz olacak, adam yiyecek, yok öyle.

Ayrıca Bonecrusher'a bakıyoruz, nicke bak, öherh, adam masumiyet tanrısı gibi bakıyor.
Böyle olmayalım.
Mesela Sam gibi olun adam tam bi sam yani.
Ayıp ayıp.

Ps: Head hakkında yorum yapmak istemiyorum.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...