toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 haftasonu bodrum'daydım ayıptır solemesi. gunesin altında yatalım dedik biraz, farkında olmadan essek gibi yanmışım. cok pismanım. sakın yandıgımı hissetmiyorum ki falan diye dusunup fazla kalmayın gunes altında. su anda pancar gibiyim ve cayır cayır yanıyo vucudum. hani komedi dizilerinde falan olur ya solaryumda fazla kalır birisi, digerleri ona guler. aynı onun gibi bise oldum ya, feci kotu gorunuyorum. bugun gecti artık. dun gece bi sekilde uyuyabildim. bu gece dunkunden biraz daha iyi gecer nispeten ama bi losyon falan bisey varsa kullanayım diyorum. var mı bildiginiz gunes yanıgına iyi gelen krem falan. yandıktan sonra surulecek cinsten. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 be panten beyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hatta mentollü head&shoulders de mi? eczaneye git, anlat derdini. isim bilmiyorum ama kremler var bunun için. yandığında sürsen daha etkili olurdu ama şimdi de sızısını falan almaya yarayacak bir şeyler verebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yourt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2010/04/bepanten.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bepanthene bu ise mi yarıyormus yahu. hep duyardık ismini de :) eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Seneler önce çok aşırı yanmıştım ben de. Eczacı bepanten ile silverdin vermişti, karıştırıp sürmüştüm. İnanılmaz hızlı iyileştirmişti sdf, öyle dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bepantene her işe yarıyor. ben de dün çok fazla güneş altında kalmışım bisiklet üzerinde ve kollar pancar oldu önü bi renk arkası bi renk kolun sdfsd. şimdi eczaneye gidip hem güneş kremi hem de yanık için bişeler alıcam. hala omzumda yanma hissi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 toggie said: bepanthene bu ise mi yarıyormus yahu. hep duyardık ismini de :) eyv. makat kremi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yok hacı. imam pamugu tıkayana kadar tek yonluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bol soğuk duş + Bol su tüketimi + Bepanten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 silverdinden daha iyi bi yanık kremi var ama adını hatırlıyamadım.. hametan falan mıydı? thi li bişiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 küvette uyuyabilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 butun eczaneler kapanmıs bulamadım hic acık. yarın alırım artık ya silverdin ya da bepanthene. yuz kremim vardı cok az ondan surdum en acıyan yerlerime, biraz nemlendirsin diye. cok kaskatı oldu cildim. klimayı actım karsısında serinliyorum, iyiyim su an. ama korkunc gorunuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 silverdin yerine hametan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ok onu deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Klima karşısında çarpılma bi de üşütmeyle fln uğraşma. Geçmiş olsun. Sınavlar bitse de bende gitsem Bodrum'a püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 lan kafama sıçayım ya bugün tam leyla gibi geziyorum. gittim eczaneye aldım bepantene (önce hametan verdi ben bi de bepantene isteyince bu da iş görür dedi hametanı bıraktım. neyse sonra da markete uğradım bişeler almak için. kasada unutmuşum eczaneden aldığım bepantene i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar